MGCCF sääntömääräinen syyskokous 11.11.-11 klo 19, Hki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 11.11.2011.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Tervehdys kaikille!

    Sikäli mikäli kerholehdestämme Brittisportista on jäänyt huomaamatta tämänpäiväinen syyskokous, niin laitettakoon se vielä muistutukseksi tänne:

    KOKOUSKUTSU:

    M.G. Car Club of Finland ry:n sääntömääräinen syyskokous

    Perjantaina 11.11.2011 klo. 19:00 alkaen, Hemingway's Pub, Hietalahden ranta 11, Helsinki. Omakustanteinen tarjoilu ravintolan valikoimista...ja iltaa voi jatkaa kokouksen jälkeen vapaammissa merkeissä...

    Esityslistalla sääntömääräiset asiat.Tervetuloa vaikuttamaan kerhon henkilövalintoihin ja seuraavan vuoden tapahtumakalenteriin!

    Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös kerhoon jäseneksi haluavat (MG:n tai britti-sportin omistaminen ei ole edellytys kerhoon liittymiselle, pelkkä kiinnostus asiaan riittää...), jotka voivat liittyä paikanpäällä tähän lupsakkaan porukkaan. Varaa jäsenmaksu 20e/v käteisenä (saat sillä vuoden 2011 lopussa ilmestyvän viimeisen numeron Brittisporttia (4/4) ja seuraavan vuoden (2012) jäsenyyden yhtenä pakettina. Kokouksessa paikanpäällä liittyvillä uusilla jäsenillä ei ole virallista äänioikeutta vielä tässä syyskokouksessa, mutta hyviä ajatuksia saa esittää esim. tapahtumakalenterista tai muista kerhoon liittyvistä asioista.

    Tuossa linkki kokouspaikan kotisivulle:

    http://www.hemingways.fi/ravintolat/fi_FI/hietalahti/

    Porukkamme tunnistaa n. 10 hengen ryhmästä ja pöydällä on yleensä kerhomme Brittisportti-lehtiä näkyvillä. Voit myös kysyä ulko-ovea vastapäätä olevalta kassalta, että missä nurkassa MGCCF pitää kokoustaan. Meikäläisen tunnistaa mustasta, valkoviiruisesta paidasta (pystyraita hoikentaa... :D ) ja kysyä voi "Raksista", niin löydät joukkoon.

    T. "Raksinen", vpj, MGCCF ry, 041-7706088

    Ps. Jos et pääse kokoukseen, mutta olet halukas liittymään kerhoon, niin tuolta lisätiedot asiasta:

    http://www.mgcc.fi/

    Katso sieltä kohta: "Jäseneksi liittyminen". Jäsenmaksu tulee olemaan sama eli 20e/v vuonna 2012 ja vuoden viimeisen kerholehden saat ylimääräisenä liittymisetuna, jos toimit 11.11.-15.12. -11 aikana. Näpyttele jäsenmaksutietoihin nimesi, osoitteesi, mahdollisen autosi tiedot (esim. MGB GT V8 -74) ja GSM-numerosi sekä " Via Raksinen".

    Jos tuo koko kommentti ei mahdu, niin laita jäsenmaksun maksettuasi tekstiviesti ja samat tiedot minulle ylläolevaan kännykkänumeroon, niin tiedämme lisätä nimesi lähetettävien lehtien luetteloon, emmekä tarvitse odotella mahdollista tiliotetta. Luonnollisesti vain jäsenmaksun maksaneille lehti lähetetään sitten vuoden lopussa...

    Imatran muistoajoissa 2010 bongattu USA-mallinen MGB Roadster Gulf-asussa:


    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!