michaels garage kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja intiaani_chief, 31.1.2014.

  1. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Onko käyttänyt kyseistä korjaamoa ja onko kokemukset hyviä, teki ainakin hyvän tarjouksen 4x4 lavurin kytkimen vaihdosta.
     
  2. maicol

    maicol 1st gear

    No olen käyttänyt muutaman kerran ko puljun palveluksia, hinta kohdallaan mutta joka kerta on myös möhlitty! Työt on tehty hätäisesti ja aina jotain on jäänyt tekemättä kunnolla! Kavereilla on myös tosi paskaiset duunivaatteet eli säälittää uusimpien autojen omistajia, oma kun on vanhempi niin en jaksa valittaa, muutenkin sain siivota mm. rasvaisia kengänjälkiä ynnä muita valumia ja likaisia kädenjälkiä. Itse Michael ei edes katso asiakkaan suuntaan paitsi jos muut ei osaa jotain. Ei näköjään viitsi edes Suomea puhua, kumma jos ei ole oppinut jos on jo vuodesta 95 alkanut tehdä korjaamohommia täällä, nähtävästi Espoon Aroyhtymällä. Hänellä on myös sitten sellainen työnjohtaja että ihan hyvää pataa mutta jos tulee ongelmia tai väität että ovat tehneet virheen niin saattaa alkaa volyymit nousta! Pitäköön tunkkinsa!
     
  3. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Kait näistä on hyvää ja huonoo sanottavaa, mutta ainakin vielä jokunen vuosi takaperin kun olivat vielä Lommilan suunnassa oli palvelu ja osaaminen asiallista. Pariakin käkkylää tuli siellä käytettyä, Michael hoiti itte hommat ja käytti kyllä hyvät tovit vikojen etsintään, mutta laskut oli ihan kohtuullisia.
    Kun muuttivat Kauklahteen, en oo enää tullu käytyä.
    Arvosana 8.
     
  4. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Korjaamotoiminta on siinä mielessä haastavaa, että melko pienestäkin tulee helposti erimielisyyksiä. Itse teetin tuolla aikoinaan määräaikaishuollot, isoista rempoista ei ole kokemuksia, mutta laskut pysyivät kohtuullisina ja toiminta oli asiallista. Nyt ei ole tullut reiluun vuoteen palveluksia käytettyäkään, kun nykyinen auto on Honda ja sen huoltoon käytän ihan eri puljuja.
     
  5. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Syksyllä 2014 vaihdatin Capriceen Optispark virranjakajan ja jakopään kaikki stefat
    ( 3 kpl ) . Startti meni rikki siellä ( oli jo vietäessä rikkinäinen) sain uuden
    startin ilman mitään veloitusta, Palvelu ja hinta ok. Tuntiveloitus on 85 €.
     
  6. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Parit pikkujutut käyny siellä korjauttamassa ja hyvin hoiti hommat. Asialliset hinnat myös, joten ei valittamista. Käynyt myös Kauklahdessa ja hyvin pelasi sielläkin.
     
  7. Michael Harry

    Michael Harry 1st gear

    Sorry you were unhappy with our service at Michael's Garage. I wish you would of contacted me directly before posting such negativity. As far as language goes, yes, I am an American living in Finland, specializing in repairing American cars for over 25 yrs.. The official language for my company is English, as is many company's here in Finland now a days. In order for me to be able to repair American cars, I have to be fluent in English because all of the repair manuals and service information is written in English. It's how I am able to diagnose and fix problems that most company's can not.
    I apologize for the dirty clothes, it is a car garage after all and we do work hard. We do our best to cover seats and I will inform my employees to give greater care to the interior of our customers vehicles.
    Respectfully
    Michael
     
  8. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Eiköhän tuo jo tullut selväksi.
     
  9. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kertaus on opintojen äiti...:rolleyes:
     

Kerro tästä muillekin!