Midget: Alustanumeron sijainti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja JyrkiLaukaa, 22.7.2011.

  1. JyrkiLaukaa

    JyrkiLaukaa 1st gear

    Vm. 1962 Midgettini on tuotu 1990 tienoilla Californiasta kolaroituna. Alustanumeroa ei ole stanssattu mihinkään vaan kuskin puolen ovipilarissa on hopeinen Californian viranomaisten 'turvatarra', johon se on painettu.

    Mistähän alustanumero alkujaan löytyy? Paikalliset katsastusmiehet eivät ainakaan tietäneet.
     
  2. kari1957

    kari1957 1st gear

    Itselläni oli aikoinaan midget m:63 siinäkään ei ollut missään stanssattua numeroa.
    Oli aikamoinen hulapaloo kun selviteltiin oliko ko. auto oikea sain Autorepistä ent. voimavaunu auton alkuperäiset paperit ja niissä olevat koneen yms. tiedot eivät vastanneet alkuperäisiä.
    Katsastukessa pyysin lupaa stanssata numerot runkoon, jota ei myönnetty Hakuninmaan leimakonttorin johtaja katsoi autoa ja sanoi kai se tämä on ja leima kirjaan.Pyysin lupaa stanssata numero ja en saanut.
    Nykyään tämä kuulemma on jo helponpaa?
     

Kerro tästä muillekin!