Midgetin renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Rubberbumper, 8.3.2008.

 1. Rubberbumper

  Rubberbumper 1st gear

  Midget-kuskit huomio..
  Mikähän olisi sopiva rengaskoko kumipuskuri-Midgetiin? Hommasin vähän isommat 14´vanteet ja suunnittelin 175 65 kokoa, mahtuukohan pyörimään?
  Alkuperäinen 13 145 65 on aika pieni koko kun välitys on muutenkin tiheä.
  Kokeilin 13 155 80 renkaita, jotka on ok mutta erinäisten tuunaustoimenpiteiden jälkeen kaipaan vähän jämäkämpiä renkaita.
  Voisin myydä n 2000km ajetut tuon kokoiset Michelin energyt tarvitsevalle.
   
 2. 75b

  75b 3rd gear

 3. Rubberbumper

  Rubberbumper 1st gear

  Lokaria venyttämällä

  Kiitos. Sain lukea sieltä että 175 käy lievällä takalokarin modifikaatioilla. Lisäksi kysäsin frontlinesta asiaa, vastasivat että on tavattu tunkilla ja sopivalla lestillä venyttää takalokarin reunaa.

  t

  Rb
   
 4. Minilite

  Minilite 1st gear

  mitenkäs olet tuunaillut? tuohon renkaan mahtumiseen auttaa takana melko paljon lokarinreunan taivuttaminen, rälläköidä ei kannata koska silloin menee sisälokarin ja takakyljen piste hitsit p...kaksi.
  Itellä tulee keväällä( elän ainakin toivossa) valmiiksi tuollainen lievästi tuunattu versio myös, kone on VIELÄ ihan vakio mutta tuplakaasarit on korvattu yhdellä HIF44 kaasarilla ja vapaavirtausputsarilla ja peltipakosarja laitettu valurautasen tilalle, melkoinen vaikutus jo noillakin vaikka ei uskoisi (kone 1275)
  Vaihdelaatikko on Frontlinen kitillä Fordin type 9 5-speed ja sillä laatikolla auto aivan kuin eri maailmasta, suosittelen jos alkuperäisyys ei ole tärkeintä tekniikassa. :eek:
  Alustaa on madallettu ja vanteiksi tulee 13x5 Minilitet, 13-175-50 Yokohama 048 renkailla
   

Kerro tästä muillekin!