Mielenkiintoinen kysymys rakentelusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja RatrodJohn, 21.2.2023.

  1. RatrodJohn

    RatrodJohn 1st gear

    Heräsi näin aamutuimaan ajatus kun katselin tallia että;

    Olen omaksi ilokseni tehnyt pihakoristeita tässä elämän aikana rakentamalla joko metsälöydöistä tai käsin pellistä rodeja, yleensä halpojen eurojen päälle .

    Mitenkäs jos alat tekemään rungollisen auton kopasta kikotinta itsekantavaa koppaa noin niinkuin lainsäädännön mielestä. Tuskin ikinä tulen mitään yrittämään leimalle mutta hauska ajatusleikki että mitä jos...

    Tätä ajatusta ruokki pari aiempaa julkaisua kuinka 740 sedanista tehtiin Austin paku ja 240 vollesta willys:D:D
     
    kad_boost tykkää tästä.
  2. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

  3. always bb

    always bb Gearhead

    Eihän tuhnuskaan ollut rungollinen ja niin vaan väsäsivät näitä cobra replicoita joitain kappaleita. Tosin yks on vissiin tehty ihan oiskohan ollut buicin rungolle ja siinä jopa 8 kiinni

    Onhan nämä säännöt vissiin tiukentunut viimmeisen 20v aikana
     
  4. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Sitä vanhaa willys juttuahan oli nostettu ylöspäin tässä eilen vai toissapäivänä mutta olisiko tästä austinista mahdollista nähdä kuvaa ja kaikista muistakin mielellään näkisi.
    Iso peukku!!
     

Kerro tästä muillekin!