Mielenosoitus autoverouudistusta vastaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Vani-91, 4.12.2009.

  1. jykä-68

    jykä-68 1st gear

    ei suomalaisista enää ole yhteishenkeen isommalla joukolla,jos nyt venäjä hyökkäis niin essolla puhuttas barrikaadeille menosta mutta odoteltais että kaikki kaverit menee ensin.täs reipas vuosi sitte sähköpostis levis se bensan hinnan vastustus viesti,että ei tankata johtavien asemien mittareista,no itte kävin st-1 asemalla ja kerroin työkavereillekin,nehän nauroi että ei tuollasella mitään saa aikaan,ei NE kumminkaan lopeta sellillä tankkaamista,kysyinkin että ketkä ne?meistä täs on kyse,mutta ei menny viesti perille sellaista hymähtelyä sai kuulla pari päivää :mad:
     
  2. Town Car

    Town Car 1st gear

    Eipä ole tarvinnut tarroja liimailla. Ja liimasithan sinäkin sen tarran siihen lasiin, eikö? Turha alkaa sillä isottelemaan. Helppohan se on mennä johonkin tukkimaan tie romuraudalla 30 minuutiksi, liimata sitten tarra lasiin ja ajaa kotiin kehumaan emännälle kuinka saatanan kova jätkä mä taas olin.
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Eiköhän tuo ole ihan V*un sama, missä tuon tarran on liimannut!! Jos meillä paskahousuilla ois senverran yhteishenkeä,päättäväisyyttä ja selkärankaa, ettei kukaan ois sitä OSTANUT, niin tuskin niitä tännäkään makseltais, toki se sama vero jossakin muodossa meiltä kammettais...
     
  4. AteV8

    AteV8 Gearhead

    En ole koskaan vero tarroja liimaillut. Kattelin kyllä Opelin takapenkillä kun äiti liimaili tarraa, ja opin siinä samalla kiroilemaan. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!