Mielipide aamu tv:ssä haastatellun kommentista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja redneck1, 10.12.2018.

  1. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Orpo on tainnut sanoa, että demarien visiot vaatisivat toteutuakseen veronkorotuksia, mutta itse on kyllä puhunut pikemminkin verojen laskusta, kuten mm. autoveron poistamisesta.
     
  2. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Ai jaa. Varmasti sinäkin huomasit mihin "autoilevan kansan" kommenttiin tuossa vastasin. En tiedä näetkö oikeasti tässä vaan kustannuksia ja sietämätöntä taakkaa, etkä ollenkaan niitä mahdollisuuksia. Ihan miten vaan, stressatkaa rauhassa tästä kamalasta tulevaisuudesta, jossa taistelu päästöjä vastaan kaataa miestä pahemmin kuin ikinä natsi-Suomen historiassa...
     
    Lowry tykkää tästä.
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    en näe mahdollisuuksia valtion 10 vuotissuunnitelmissa yms. muussa suunnitelmatalouspaskassa.
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    "kenenkään verotus ei nouse", vuosisadan valhe
     
  5. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Minun mielestä tämmönen kommunismi suunnitelmatalouksineen vois olla hyvä systeemi. Siis toimiessaan oikein. Tästä ei tosin maailmanhistoriassa oikein näyttöä ole. Mutta noin niinq periaatteessa jees.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    en näkisi edes periaatteessa jees järjestelmänä. mutta niinhän se selitys aina menee epäonnistuneiden systeemien suhteen että "systeemi ei ollut huono, oli vaan väärät ihmiset"
     
    jjjkkk tykkää tästä.
  7. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Tämä nyt ei sinänsä tähän ketjuun liity, mutta mikä tuosta teki vuosisadan valheen? Ei minulla sen puoleen ole mitään tarvetta Orpoa(kaan) puolustella, mutta tuo alkuperäinen väite johon vastasin oli sen verran virheellinen, että näin tarpeelliseksi oikaista sen. Muuten joku vielä erehtyy luulemaan, että demareiden valtaan pääsy olisi jollain tapaa parannus.
     
  8. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Viilaisin tätä sen verran että "Systeemi ei ollut huono, oli vain ihmiset".
     
    sdfsd tykkää tästä.
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ihan yleisesti kommentoin noita orpon hourailuja. Tällä vaalikaudella taisi nousta alkoholia käyttävien, tupakoitsijoiden sekä yksityisautoilijoiden verotus mutta tuo on kai sitten orpon käsitys siittä että kenenkään verotus ei nouse.
     
  10. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Ainakin itse olen kuullut Orpon käyttävän tuota lausetta siinä yhteydessä, kun työeläke ja vakuutus maksuja siirreltiin työnantajan ja työntekijän välillä ja puhuttiin niiden vaikutuksesta ansiotulon verotukseen. Onko hän sanonut jossain samaa noihin mainitsemiisi veroihin liittyen, vai onko sinulla yleisesti tapana ottaa lauseita irti asiayhteydestään ja hourailla omiasi? Monesti auttaa, jos lukee uutisista muutakin kuin otsikot.
     
  11. mcmies

    mcmies Gearhead

    Unohdit asuntovelalliset, lapsiperheet ja sähkönkäyttäjät.:D

    Hallitusohjelmassa lukee näin:

    Tuokaan ei oikeastaan toteutunut, koska lapsivähennys ja asuntolainan korkovähennys ovat käytännössä kohdistuneet nimenomaan palkkaverotukseen. Kun vähennysoikeuksia on rajoitettu, seuraa palkkaverotuksen kiristys. Tuntuu esimerkiksi meikäläisen kukkarossa merkittävästi.

    Kokonaisveroaste on kuitenkin vaalikauden aikana tipahtanut pari prosenttiyksikköä. Se johtunee ennenkaikkea siitä, että kansantuote on vihdoinkin taas kasvanut.

    Mitä taas tulee Orpon juttuihin, niin jokseenkin aina kun Orpo avaa suunsa, syntyy jonkinlainen myötähäpeän tunne. Tyhmä mies.
     
    sdfsd tykkää tästä.
  12. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Mää en oo sen kummemmin koko asiaa seurannut,mutta sanoisin sellaisten hupihyödykkeiden kuten esim.alkoholi ja tupakki veroasteen nousseen.Ja polttoainevero aina nousee vuosittain.
    Mittarina olen käyttänyt pikku Hennessy pulloa,Marlboroaskia ja MaxiBonus sätkätupakkitopan hintaa.10 % hujakoilla tupakki ja Hennessy noussut vuodessa.On myös täysin mahdollista,että viina-ja tupakkifirmat ovat nostaneet hintojaan jota kuitenkin pidän varsin epätodennäköisenä.Aktiivimallin leikkurikin iski kipeästi lompakkoon-4,65% osuudella.Innolla odotankin taas pääseväni työvoimakoulutukseen käpylehmiä tekemään ja uutta aarrearkkua suunnittelemaan.
    Asiasta tietämättömille "aarrearkku" oli semmonen juttu kun piti liimata aikakauslehdistä mieleen tulevia juttuja pahvinpalalle!Varsin mukavaa vaihtelua ammattitaitoiselle koneistajalle!Arvaatte varmaan liimailinko?Niin juu, ja jos oikeen vittumainen olisin,pankissa olevat rahat pitäisi nostaa ja hävittää jonnekin ja osakesalkun voisi unohtaa huoltoasemalle kuin Kari-Pekka Kyrö dopingsalkun aikoinaan!Sitten hakisi asuntotukea!Rahhoo ja osakkeita ei saa olla asuntotukea haettaessa!Mutta en ole niin vittumainen,puren vain hammasta ja tein uuden reiän vyöhön niin saa kiristettyä niin pysyy pöksyt
    päällä!Olen suomalainen sisukas äijä enkä mikään korkeakoulutettu hiekkaneekeri jolle asiat tuodaan tarjottimella!Vittumaisesti ja osittain sarkastisesti kirjoitettu jossa mielestäni kuitenkin piilee totuuden siemen!Näkemys!:mad::oops:
     
  13. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  14. jjjkkk

    jjjkkk 3rd gear

    Yhtä tyhjän kanssa. Siis Suomessa.

    ”Osoitamme mieltämme tässä edessänne olojemme kiristämisestä. Jos ette kuuntele kansaa/helpota asioita niin... niin... niin me puremme hammasta ja olemme teille orjalampaita jatkossakin.”

    Tai no ei kukaan edes saavu paikalle, koska pitäähän sitä orjallisesti mennä töihin, eikä seisoo patsaana kadulle. Sitähän voi muute saada töistä varoituksen.
     
  15. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  16. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Paikkojen hajottaminen summamutikassa on mielestäni virhe.
     
  17. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Harrastajahan voi aina ottaa oman auton mukaan ja polttaa sen, jos kokee että siitä on jotain hyötyä.
     
    RaiRai tykkää tästä.
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Tuskimpa toi pieni porukka joka maanantaina kokoontuu niin hajoittaa tai polttaa yhtään mitään, hajoita ja polta porukka löytyy tuolta vihervasemmisto anarkistien puolelta.
     
  19. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Juuri näin, sehän ei sitten olekaan summamutikkaa.
     
  20. valpas

    valpas Gearhead

    Olli Rehn kehottaa kansalaisia kuluttamaan!
    Siinä on kans yks hyväosanen, joka ei tiedä, että kaikilla ei ole rahaa kulutukseen.
    Tuollaset on yleensä tottuneet saamaan tavaroita lahjoituksena, eli ilmaseks, vaikka olis varaa maksaakin.
     

Kerro tästä muillekin!