mig hitsaus pullo ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Mr. Horsepower, 16.4.2003.

 1. estonian

  estonian 1st gear

  Paikallisen vuokralaitefirman kautta laitoin Woikoskelle seossuojakaasupullon täyttöön, nyt on kaksi kuukautta ollut reissun päällä ja kukaan ei tiedä missä. Ihan uusi pullo ja eka täyttö ja hommat jumissa. Tuo firma ei ole edes sitten tarjonnut mulle mitään lainapulloa korvikkeeksi. Hiukan sapettaa :argue:
   
 2. masajee

  masajee 1st gear

  Airliquide myy 11l omistuspulloja argonille ja seoskaasulle. Just hain Vantaalta ja maksoi täytenä reilu 370eur. Toi on siitä hyvä että toimii vaihtopulloperiaatteella eli kun vanha menee tyhjäksi niin saa heti vaihdossa täyden pullon. Eikä tarvii maksaa katsastusmaksuja ja jokaisessa pullossa on kiinteä paineensäädinkin.
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  Ostin vanhan hitsikoneen missä tuli tyhjä 20L ArCo2 seoskaasupullo mukana.
  Leima oli vanha joten käytin sen tarkastuksessa.
  Tarkastus ja täyttö 120e + uusi pulloventtiili 35e.
  Ei tullu mieleenkään mitään vuokrapulloa hommata tolla hinnalla, varsinkaan kun hitsaustarve on aika satunnainen. Taas saa 10v hitsuutella ennen seuraavaa tarkastusta.
   
 4. estonian

  estonian 1st gear

  Niin, oma ihan uusi pullohan tässä on kyseessä tietenkin, en minäkään lähtisi vuokrapulloon tällä käyttötarpeella.

  Nyt soittelivat Woikoskelta, kun laitoin suoraan sinne palautetta ja pahoittelivat, etä ovat mokanneet ja tulee ensi tilassa ja täyttökin sitten puoleen hintaan 8)

  Tuo paikallinen pulju olisi voinut ottaa yhteyttä toimittajaan ja hoitaa asian, mutta ei. Täytyy täytättää tästedes se Tampereella
   
 5. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Minulle teki Elkris kanssa saman jutun, lähettivät Woikoskelle täytettäväksi. Pari kuukautta soittelin tähän firmaan, "Ei ole vielä tullut takaisin". Lopulta soitin Woikoskelle, ja sanoivat että siellä on pyörinyt joku pullo nurkissa eikä kukaan tiedä mistä se on tullut. Oli kai unohtunut laittaa pulloon kiinni minkäänlaisia yhteystietoja.
   
 6. lucifer74

  lucifer74 Gearhead

  Poria lähin tukku?
   
 7. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Toi on Woikosken ainoa huono puoli,että niillä ei ole minkään näköistä seurantajärjestelmää pulloille. Ei omille eikä vuokra. Sitten kun on firma missä on useampi keikkaäijä, ja pitää hakea eri työmaille pulloja muutamiksi päiviksi,niin helposti menee pullomäärät ja voimassa olevat sopimukset ristiin. Ja sitten niissä onkin kiva selvittäminen kuka on palauttanut mitä pulloja ja minnekkin,kun laskut juoksee päivävuokrista.
  Täähän ei tietysti ole yleensäkkään tavallisen talli tanen ropleema :)
   
 8. -vellu

  -vellu Gearhead

  Mulla on Woikosken vuokrapullo ja on sopivan stressitön palvelu :D
  Ei se niin kallista ole ja kun kaasu on vähissä, hurautat muutaman kilsan päässä olevalle toimipisteelle ja vaihdat pullon täyteen ja homma jatkuu ilman odotteluja. Pitkässä juoksussa varmaan kallista, mutta vaivattomuus kyllä sopii mulle.

  PS. Tämä ei ole mainos :rotfl:
   
 9. jenkula

  jenkula Gearhead

  Agan omistuspullo jo parikymmentävuotta ja vaihtuu samantien,ei tarvi mitään katsastuksia tms.Yrittävät joka täytöllä tykyttää vaihdossa vuokrasopparia

  On ollut woikosken vuokrapullo joskus "tattiksen" ajoilta,mutta nykyään hitsuun tarve olematonta,joten pärjää agallakin,ja antavat alennustakin.
   

Kerro tästä muillekin!