Mig hitsauskaasu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Cam69, 2.2.2021.

  1. tero79

    tero79 3rd gear

    JUU! Näitä amatimiehiä on nähty ihan piisaalle.. Vittu et sai taannoin telakalla korjata Liettuan ihmeitten saumoja.. Ihan vitutukseen asti!! :)
     
    Vermilion tykkää tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kyllä puolalaisissa ja balteissa on osaavia hitsaajia, mutta ei ne tänne tule täällä tarjotuilla palkoilla.
     
    juko7 tykkää tästä.
  3. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Moro!

    Mulla on semmonen miehen korkuinen woikosken argon-pullo, semmonen iso. Leima loppunu jo joskus muinoin, eikä puhtaalle argonille olis kyllä käyttöäkään.

    Eli pitäis muutoskatsastaa seoskaasulle, hiekkapuhaltaa ja maalata, hankkia mittarit sun muut ja täyttää.

    Pullo on Mäntsälässä, ja ei viitsis ihan kauhean kauas viedä. Onko ajatuksia, missä tommonen hoituis ja mitä suunnilleen maksais?

    Mulla on oma pikkupullokin, ja sekin on riittänyt aivan hyvin ja on pikkusen kätevämpi liikutella. Eli voin kyllä tosta järkäleestä luopuakin jos jotakuta kiinnostaa.
     
  4. budweiser

    budweiser Gearhead

    Saako missään enää täytettyä 150 bar seoskaasupullon..?
     

Kerro tästä muillekin!