Mig-hitsauslaite ydintäytelangalla ilman kaasua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 20.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tällaisia vehkeitä myydään hintaluokassa 170 - 190 e. Virransäätö esim. 45-90 A tai 55/80 A.
    Voisko tällä harrastajalaitteella pystyä autopeltitöihin, kun ei ole tarvis tehdä pintapeltitöitä? Muita kommentteja?
     
  2. Muki

    Muki Gearhead

    No kyllä se taitaa olla vähän huono valinta siihen. Mulla on sellainen Telwin BiMax 152 ja onneksi siinä on mahdollisuus liittää halutessaan suojakaasu käyttöön.

    Lähinnä sillä on jotain satunnaisia lattaraudan paloja tullut yhdistellyksi, ja jotain huonekaluputkea / profiilia, mutta jotenkin on vaan sellainen tunne pari kelaa sillä poltettuani että suojakaasu olis kuitenkin pop.

    Ehkä sillä jonkun pikku mätäpaikan saa porsittua kasaan mutta muutoin peltitöihin sais kyllä olla ihan oikea migi kaasuineen.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos viittii vähän edes selata tätä foorumia niin huomaa että työkalut ja koneet osiossa on tästäkin asiasta väitelty tappiin asti... :odroll:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitos vihjeestä! Työkalut ja koneet osiossa onkin tarpeeksi mielipiteitä asian arviointiin. Ja samalla mitä ominaisuuksia pitää toivoa, mm. sähkön kytkeytyminen, napaisuuden vaihto
     

Kerro tästä muillekin!