MIG Suojakaasu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja kinde, 10.11.2017.

  1. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Täytyy sanoo et melko halvall pystyy toi Ikaset kaasun myymään, kun kuulemani mukaan toi kaasun valmistus ja täyttö syö aivan älyttömän määrän sähköä.
    Woikosken pullon kai voi tarkastaa vaan sielä Woikoskella tai sit ollain yksityisellä jolla luvat.
    Aga ei tarkista ku vaan ne pullot jotka myyny ulos eli ne unicylit ja tietysti omat vuokrapullonsa.
    Unicyl pulloa ei tarvi koskaan katsastaa uudelleen vaan Aga hoitaa niiden katsastuksen automaattisesti kun pullot kiertävät maailmalla, ja maksuahan siitä ei oteta jälkikäteen.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mikset? Se on kuitenkin 80% kohteista parempi hitsata ku vaikka Misoni.
     
    xarper tykkää tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Kyllä se on joo, ite alotin Misonilla noita peltihommia autoihin, sit tuli jostain syystä otettu hiilari kokeiluun ja olihan se ihan vitusti parempi autojen korjailuun kun joku Misoni.
     
  4. valpas

    valpas Gearhead

    Kyllä MIG-tulppa tulee siistimpi misonilla, kun sen oppii toteuttamaan, niin ei tartte edes hioo.
    Ruostekohtiin, jos ei viitti putsailla, niin Hiilari sopii paremmin. Mulla oli ensin hiilaripullo, ja sitten vaihdoin Misoniin, enkä ole hiilaria vielä kaivannut, vaikka olis halvempaa. Molemmilla saa hitsattua.
     

Kerro tästä muillekin!