Mikä estää nenän kävelemisen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tomimk, 18.1.2004.

  1. tomimk

    tomimk 1st gear

    Ei ole vaivannut mutta pitäiskö varautua jotenkin?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei vittuile nakkikiskalla liikaa?
     
  3. C72

    C72 1st gear

    Tarkoittanet Thrust Buttonia? Ite laitoin SBC:hen alumiinisen mrgasketin valmisteen, mutta on kuullut suositeltavan myös nylonisia tai laakeroituja malleja kopan kulumisen ehkäisemiseksi.
     
  4. tomimk

    tomimk 1st gear

    En ole käyttänyt. Onko syytä?
    Kokemuksia?

    Rullaj-pää.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Normaalissa nokassa, niin hydraulisessa kuin mekaanisessakin, on nokkien harjat aavistukset verran viistot. Tällä halutaan aikaansaada:
    - nostajien pyöriminen
    - nokan painuminen kohti lohkon takaosaa

    Näin ollen normaalinokalla ei thrust buttoneita tarvita. Sen sijaan rullanokilla vastaavaa viistettä nokissa ei ole, vaan nokka pääsee vaeltamaan lohkossa eteen-taakse. Tämä aiheuttaa mm. virranjakajan ajoituksen heittelyä. Rullanokkien kanssa on käytettävä thrust buttonia tai vastaavaa mekanismia, jolla nokka saadaan stabiloitua lohkon sisällä.
     
  6. 67Camaro

    67Camaro 1st gear

    Niinkuin nimetön sanoi, thrust buttonia tarvitsee vain rullakamoissa. Lingenfelter käyttää SBC virikirjassaan vain nylon buttoneita, kertoo alumiinisten kairautuvan ilkeästi jakopääkoppaan.
     
  7. tomimk

    tomimk 1st gear

    Kiitoksia!

    Ei tarvinnu vaivaantua perehtymään tarkemmin asiaan!
     

Kerro tästä muillekin!