Mikä firma mäntsälässä????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hoge, 7.2.2005.

  1. dodge1

    dodge1 3rd gear

    Re:

    tietty kaikki laatikot saa rikki jos ajaa ilman öljyä tai käytää väärä öljyä niin on monella opel kuskilla käynnyt ja varmaan jenkki kuskeillakin kun tunketaan vaan jotain automaattilaatikko öljyä , mul on ollut 10niä 2,8- 3,0 commo,senator ja laatikot toimii kun ostaa sellasen missä ei oo rikottu askia jo, yleensä kun ostan niin vaihdan ölyt heti ja tietty opelilta käynny hakemassa öljyt, kaikki toimineet niin kuin pitää, nyt on alla pontiac -55 jossa on laatikko onkelma on tiesin sen, oisko nyt teillä viisammilla tietoa missä hyvä korjaamo?
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Muutenko vaan uppasit 9 vuotta vanhan ketjun vai haetko loota pajaa juuri mäntsälästä?
     
  3. jarona

    jarona Gearhead

    Jatkan piruillessani, Kun pelkäsin taas saavani oikeasti
    kestävää voimansiirtoa, niin tein sen itse..
    Kun jo kolmatta th700 laatikkoa tuohon rouskuun on jo
    vaihdettu ja aina tuntuu kylmä rinki perseessä..
    Tunnettu ja kehuttu kaveri teki viime remontin, kiitos siitä!
    Mutta kun on kysymys subarun AWD-laatikosta niin kaikki tunnetut
    ovat nostaneet käet pystyyn....
    Tutkin ja tuskailin mutta valkeus lopulta koitti..
    Tunnen toisen rakkaani sielunelämän täysin!!
    PS. Chevyn laatikkokin jo pintapuolin tuttu.
     
  4. dodge1

    dodge1 3rd gear

    etin nyt sellasta hyvää korjaamoo, hussolle soitin ,tää pontiacin laatikko on vähän eri kuulemako 400 tai 700, eli hytromatic kuulema lähtö 2000e ja siitä ylös päin,tarjouksen sain american power hämeenlinnasta korkeintaan 2000e kun auoton vie sinne ja pelkän laatikon yli 1000e?

    lisäksi kun hussolle vie voi saada vapuksi, american power lupasi muutamia päiviä viikon päästä, kunhan kattelin kun joku jenkki poju haukkui opelin laatikkoa tää sydän on gmssä kuitenkin ja opelit tunnen kaikihan saa rikki jos haluu mut niitä pitää huoltaakkin joskus eikä vaan listä öljyy mitä satuu...
     
  5. callahan

    callahan Gearhead

    Koskisella korjautin itse 4x4 Chevyn autom. laatikon. Tuli kuntoon, ei ollut ryöstöä hinnaltaan ja toimi moitteetta monta vuotta vähän isompienkin renkaiden kanssa. Uskallan suositella.

    Tämä taas ei ole loota asia mutta kerron silti.
    Tuon Ly...x:n hoitamisesta jäi itselleni huono maku. Mörkö diesel ja pumppusuutinvika.
    Vaihtoehdot: Tilata korjattu jenkeistä hintaan reilu 400e jonka saaminen 2-3vkoa ja uusi & 650 e luokkaa jonka saa heti. Tuon korjatun kohdalla vanha suutinrunko menee vaihdossa. Päätin että uusi laitetaan. Auto haettuani kukaan ei osannut kertoa mitään eikä vanhaa suutinrunkoa saanut takaisin ? Muihin listaamini asioihin ei ollut aikaa puuttua sanottiin ? (mm pa-vuoto pa-linjassa..)

    Samaten kaveri joska kanssa kahdesti kävin joojoo-miehenä mukana kun kyseli tilattua sähkökomponenttia 2000-l mörködieseliinsä. Osaa vaan ei ollut paikalla. Jälkimmäisellä kerralla sentään oli ilmoitettu osan saapuneen ??
    Olin saanut kuulla että firma on ammattitaitoinen. Paskan latvat.
     

Kerro tästä muillekin!