Mikä hitto on "money order"??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 13.12.2002.

  1. f-85

    f-85 Gearhead

    Joo, eipä nuo tilinumeroonsa laita. Mites se olis halvin/viisain paketti lähetyttää sieltä? Noin 30 kg. Ei nyt kauhee kiire.
     
  2. Z11

    Z11 Gearhead

    Laitoin itse USPS:llä eli ihan postipakettina.

    Kato hinnat http://ircalc.usps.gov/

    Packages, voi käyttää Global express with tracking+insurance, taitaa olla halvin. Menee Irakin sodan aikana noin 90-100 päivää.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    minä käsken laittamaan paketit aina "ground mail":ina, kestää 6 viikkoa, mutta on halvin tapa. pienemmissä, kirjekuoreen menevissä osissa ja tilkkeissä kannattaa lähettää lentopostina.
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Maksoin tuossa äsken money orderin ihan yksityishenkilölle payko.com:in kautta. Tai siis yksin kertaistettuna ostin payko:ta money orderin, jonka maksoin paypal:illa.
    Vetivät välistä noin 8.5 taalaa hiukan vaille satasen siirrosta, eli ei niin hirveesti.
    Parin päivän sisällä varmaan selvii miten toimi???
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    http://www.western-union.com kannattaa myös katsoa. Maksu jenkeistä Suomeen, oliko nyt 100 vai 1000 taalaa kun kokeilin, niin maksoi 27 taalaa.

    Jenkkien pankkimaailma elää vielä 1800-lukua. Sekkejä ja muita hölmöyksiä, sen takiahan siellä on nuo paypalit sun muut, jotka tekevät sitä mitä normaalimaailmassa pankit tekevät, eli välittävät maksuja. Jenkit käyttää vieläkin termiä "wiring money", eli rahan sähköttämisestä, eikä tosiaan tarkoita sähkörahaa.
     
  7. SBM

    SBM 2nd gear

    Re: Mikä hitto on

    Vanhaakin vanhempi aihe mutta Paul ilmoitti kelpuuttavansa vain us. postal money orderin, mutta onpa aikaa kun on tullut viimeksi käytettyä(+10v??), ja silloinkin kyseessä taisi olla wu:n palvelu. Toihan on uspsin palvelu, mutta välittikö western union maksuja muillekkin kuin omille wu asiamiehilleen?
     

Kerro tästä muillekin!