Mikä kanta ARP pultissa, mikä hylsy?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja T., 29.1.2017.

 1. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Just huomasin myös jotta puhutaan Eurofoordin tekemisestä.

  Milliset hylsyt pitäisi sopia, 95% todennäköisyydellä.
   
 2. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Eli kestää normi hylsy vääntöä. Mutta jos pyssyllä lyö pään sääntösesti irti ni kyllä suosittelen kone hylsyjä. Mitä juuri on kysyjällä mielessä.
  Ei tulis vahinkoa sen takia.
   
 3. T.

  T. 3rd gear

  Arp:n pultit pintoon (ohc). Normaalisti on vakiona milliset kuusiokannalla, mutta tilasin joskus tuollaiset kisakireet niin laitetaan paikoilleen. Olen laittanut yleensä näihin pultteihin sen lukkoliiman ihan varmuuden vuoksi. Sitä suositellaan myös arpin ohjeessa. Locktiten 242 oli suositus, mutta sitä ei motonetissa ollut enkä vanhaa putelia löytänyt niin ostin permatexin sinistä (keskiluja). Ajaa varmasti asiansa. Aluslaattoja en ole näissä tai vakiopulteissa koskaan nähnyt tai käyttänyt, ja ohje kielsikin niiden käyttämisen. Irroitus tulee olemaan nyt käsin jos joskus tarvitsee.

  Hylsysatsin löysin lopulta Toolsilta. Etra jäi nyt välistä, ja ikh:n satsi oli myös kuusikulmainen. Ostin Teng-Toolsin 15-osaisen sarjan (pelkät hylsyt), mikä on muovilaatikossa. 1/2" karalle. 5/8" näyttäisi olevan noiden pulttien kanta.
   
 4. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  5/8 on 15.8mm, 16mm hylsy pelittää täysin.
   
 5. T.

  T. 3rd gear

  Myöhäistä, kone on jo autossa. Eikä olisi ollut kyllä millisiäkään 12-kantilla, eli ostohommiksi jokatapauksessa olisi mennyt.
   

Kerro tästä muillekin!