mikä kone tilalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja downtown, 24.11.2007.

  1. downtown

    downtown 3rd gear

    Olisikohan ehdotuksia mikä tiisselikone vanin keulalle ois passeli ja ihan näitten suomen paska määräyksien mukaisesti laillinenkin ja veekasi se melkeempä pitäs olla ku ei osaa olla enää ilman kasin ärjyntää?

    sitten vielä sellasta että onnistusko dodge ramin 5.2 ruisku kasia viritellä miten?
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Riippuu kovasti mikä vani sulla on ja paljonko on esim. kantavuutta etuakselilla. Jos toi sun geneerinen vanisi on Hiace, niin ei onnistu.
     
  3. downtown

    downtown 3rd gear

    joo eli siis kyseessä on tällainen perus -80 luvun chevy van jossa aiemmin ollut keulilla tämä 6.2 riisselikasi ja tilalle pitäs saada jonnin verran mihekkäämpi kone...
     
  4. typewriter

    typewriter 3rd gear

    Viesteistä voisi jotenkin päätellä että mielessä pyörii ramin 5.2 koneen asentaminen Chevy vaniin :odroll:
     
  5. downtown

    downtown 3rd gear

    anteeksi nyt jos viesti on epäselvä mutta siis chevy vanin keulille pitäs löytää mihekkäämpi riisseli kasi ja sitten jos tuohon dodge ram vaniin saisi kiukuteltua lisää hevosia...
     
  6. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Paa Chevyyn Chevyn 6.5 diisseli...
    Siis toteutus helpointa sillä. Ja luulen että halvinkin jos ei 6.2 enää riitä syöttöä lisäämällä (turbo kun ei taida laillisesti helposti onnistua?)
     
  7. HRTP

    HRTP Gearhead

    samalla kantilla ollaan,voi olla meinaan aika vaikeeta saada luvat turbolle tai isommille esim.fordin 6.9/7.3dieselille
     
  8. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Jos kyseessä on -80 luvun vani, turbon katsastaminen menee ihan muutoskatsastuksessa, ei pitäis olla mitään ongelmaa.
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Minkä vuotinen dodge ram?
     
  10. downtown

    downtown 3rd gear

    vm -90 se papereitten mukaan on, njoo mutta entä onko nykypäivänä kovinkin vaikeaa saada erikoislupaa isommal myllyl tuohon chevi vannii?
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä tohon Ramin koneeseen lisää paukkua saa, mutta onks se vähäpäästöinen ja paljonko siihen on valmis uhraamaan rahaa? Mitään sormien napsautuksella oleellisesti lisätehoa ei ole olemassa, vaan jos vaparina meinaa oleellisesti lisävoimaa saada niin aika paljon pitää laittaa uusiksi ja motti nostaa pois.
     

Kerro tästä muillekin!