Mikä lie!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Duster, 25.8.2002.

  1. Duster

    Duster 1st gear

    Mikähän mööpeli on kyseessä? Metallin värinen koko on: paks.n 2cm lev.n 5cm ja kork.n 8cm. Sijaitsee jarrutehostimen alapuolella tulipellissä kiinni. Tässä on pyöreä reunainen kolmion muotoinen sähkö liitin, jossa kaks uros napaa. Vasta kappale löytyy, mutta ei uskalla heittää kiinni, kun ei tiedä mikä tuo on! Ei oo kiinni ollu ja hyvin auto toimii.
     
  2. Teemu

    Teemu 1st gear

    En kyllä keksi mikä on kyseessä...

    Ootko kattonu mihin sen vastakappaleen piuhat menee?
    Voi antaa hieman vinkkiä kapistuksen tarkotuksesta.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se on latauksen jännitteen säädin. Vanhoissa mopareissa se on pieni musta mötikkö jarrupääsylinterin vieressä ja uudemmissa (en muista mistä vuosi mallista lähtien)metallin värinen kuvailemasi kaltainen. Ilman sitä latauksesi ei pitäisi vörkkiä.
     
  4. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Oiskohan autoosi vaihdettu sen orgis jättilaturin tilalle joku uudemman mallin laturi jossa on toi jännitteen säädin on siellä laturin sisällä ainakin toyotan laturia olen nähnyt, ja varmaan voisi itsekin laittaa jossain vaiheessa.
     
  5. Duster

    Duster 1st gear

    Oma laturi tässä on ja säädin on erikseen. Voisko tää liittyä vak.nopeus säätimeen, kun tuossa vilkku tapissa on noita nappeja. Ei oo toiminu ainakaan 5-vuoteen tietääkseni, siis tuo cruise.
     
  6. Vallu

    Vallu Gearhead

    Kyllä tuntomerkit viittaavat kuitenkin kovasti lataussäätimeen. Jos siinä on "mopar-laturi", niin säädin on just ton näkönen. No, vannomatta paras kun ei näe...
     
  7. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Todennäköisesti sulla on se alkuperäinen lataussäädin sanonut kaput ja korjattu laittamalla joku tarvike säädin ja jätetty alkuperäinen paikalleen. Itekin joskus ihmettelin omassani kytkemätöntä mustaa laatikkoa.
     
  8. Duster

    Duster 1st gear

    Pitää heittää tuo romukoppaan. Vaikka tuo ei ole musta. Mopar laturihan tässä ja toimii tuon nykyisen säätimen kanssa tod hyvin.

    Kiitos kaikille asiantuntioille, mutta tässähän sitä itsekin oppii!
     

Kerro tästä muillekin!