Mikä MÄTTÄÄ RP:n toimituksissa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Markuk, 5.11.2010.

 1. chevy thunder

  chevy thunder 3rd gear

  Jaffun pajassa toimitukset ja työt mitä on sovittu,pelaa kellon tarkkuudella
  ei sovi myös haukkua rp:tä ite ainakin olen tyytyväinen toimitukseen.
   
 2. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Täsmälleen samaa mieltä 8)
   
 3. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Rp:tä ittekkin joskus tullu kritisoitua,pontson rakenteluaikana tuli tilailtua aika paljon sieltä.Silti en oo niin surkeaa palvelua saanu mistään kun tradepartsilta..Maaliskuussa tilasin kattoverhoilun,luvattiin ensin kuukauden sisään,siitä aina pari viikkoo eteenpäin jne..Aina kun soitin niin lupasivat "ottaa heti selvää ja soitetaan sulle huomenna takasin"...Ei ole tullu vieläkään,enkä kyllä käy enää matkahuollosta lunastamassakaan vaikka tulis... :mad:
   
 4. audiq

  audiq Gearhead

  Millähän ne elää. RP:n alkuaikoina kokeilin muutaman kerran ostaa osia ja vituiksihan ne tilaukset aina meni. Nyt annoin vuosien taon jälkeen uuden mahdollisuuden ja kyselin sähköpostilla osille hintaa. Ei ole vastausta kuulunut, yllätys... On se erikoista, että toiselta puolelta maapalloa tilatut osat on jo kädessä ennen kuin Keravalla on edes herätty. Luulisi ettei oikeasti olisi varaa tuollaiseen ylimielisyyteen.
   
 5. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen Gearhead

  Mäkin oon monet kerrat kysellyt spostilla muttei oo vastausta kuulunut.
   
 6. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Samaa mieltä. Vituttaa tuollaiset firmat, jotka ei vastaa sähköposteihin ja sitten kun yrittää soittaa, niin luvataan palata asiaan. Eipä ole mitään kuulunut.

  Pitäköön tunkkinsa! :mad:
   
 7. GRA-55

  GRA-55 1st gear

  Ei mitään hyvää sanottavaa kyseisestä lafkasta.

  Kerran yritin tilata urtsupuslia B-mopariin, eivät tienneet mistä saa ja tiedustelivat minulta osanumeroa. Löysin osanumerot ja lähetin heille... Ei vastausta.

  Toisella kertaa yritin tilata mittatilaus männänrenkaita, toimitin tarvittavat tiedot s-postiin. Vastasivat että onnistuu ja palaavat asiaan kun jenkeistä (Sealed power) vastataan. Ei tullut vastausta. Soitin missä vika ja heppu kertoo puhelimessa että ne tulee JOS tulee aikanaan.

  Pah! Muutenkin veetuttaa asioida enää missään suomipuljussa kun aina saa jotain kuittailua. En ole vuosiin suosinut suomalaista ja asiat hoituu mallikkaasti.
   
 8. Rust Devil

  Rust Devil Gearhead

  Neljä vuotta sitten kysyin RP:stä kallistuksenvakaajaa,sanoivat et pistäävät tilaukseen.
  Parin kuukauden päästä soitin ja kysyin mikä on tilanne,oli kuulemma tulossa.

  Eipä ole näkyny tähän päivään mennessä,oottavat varmaan,et rautamalmi nousee maasta ja muokkautuu kallistuksenvakaajaksi.
  No jos raha ei kelpaa,niin olkoon eipä tartte tilata tuolta.
   
 9. max

  max Double Gearhead

  Tilasin 2-gen camaroon Harwoodin kuitu konepellin ja ja toimitusajaksi luvattiin 6 viikkoa.Venyi kuudeksi kuukaudeksi ja en sitten enää viitsinyt kysellä.
  Ilmeisesti menee niin hyvin,ettei tarvitse enää osa kauppaa tehdä?!
   
 10. audiq

  audiq Gearhead


  Periaatteessa pitemmällä tähtäimellä kannattavaakin suosia ulkomaisia kauppoja, niin suomalaiset joutuvat tsemppaamaan tai laittamaan lapun luukulle, joka taas vapauttaa tilaa uusille, toivottavasti palveluhalukkaammille yrittäjille. Se on omiin muroihin kusemista, jos rahansa kantaa palveluhaluttomille "huomenna tulee" myyjille.

  Myöskin takuuasiat hoituvat ulkomaisten firmojen kanssa paremmin kuin kotimaisten, niin sekin kannustaa tilaamaan mahdollisimman kaukaa erilaisia kulutushyödykkeitä.
   
 11. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Samaa kait se on muunkin alan firmojen kanssa. Kaikilla firmoilla on "niin kiire ettei kerkiä" huomioida úusia tai pieniä asiakkaita. Muutamaa vanhaa luottoasiakasta palvellaan ja niiltä tulee tulosta sen verran, että homma pysyy pinnalla. Uusia asiakkaita ei noteeratakaan sitten enää millään tavalla; "Vittuako kyselevät..."

  Tän kirjoitin tuonne "Yrittäjyys" -topiciin:
  Tosiaan kärjistetysti sanottuna; Parempi onkin, että päästään näistä kotimaisista firmoista eroon. Toimitukset, takuut yms. hoituvat huomattavasti helpommin ulkomaistten firmojen kanssa. Ja vielä halvemmalla. :rotfl:
   
 12. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Mua jaksaa ihmetyttää että millä se firma pyörii jos ei tavaraa myymällä ja asiakkaita laskuttamalla? Siis miten tuo reiserspleissi on vielä pystyssä kun "kukaan" ei tunnu sieltä saavan "mitään"?
  Kaippa sillä on joku vanha asiakaskunta joiden varassa se pyörii. Kannattais kyllä huomioida että joskus ne vanhatkin asiakkaat kaikkoaa (viimeistään sitten kun ne kuolee) ja sitten pitäis olla uusia jostain
   
 13. audiq

  audiq Gearhead

  Tässä kun nurkilla on, niin tekisi melkein mieli käydä katsomassa, että onko siellä ketään, tai edes valot päällä. :D

  1purehell, kirjoitit paljon ja asiaa. Juuri esimerkiksi pohdittu lähipiirissä taloremonttia, että vaikka ei itse osaa mitään, niin jälki on varmasti parempaa kuin "ammattilaisella" teetettynä, jos vaan lähtee tilaamaan arvalla ammattilaista paikalle. Ja remonttikin on tarpeellinen juuri sen takia, että joku on itse rakentamaansa taloa myöhemmin hieman laajennuttanut, niin se ammattilaisten tekemä osa on käytännössä perustuksista lähtien täyttä paskaa. Kun näkisi ne "ammattilaiset" vielä, niin voisi kysyä, että mitä vittua teillä on päässä liikkunut.
   
 14. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Onhan toi R-P:n toimintatyyli hieman omintakeista kyllä, mutta olin huomaavinani pientä petrausta aikasempaan kun viimeksi asioin. Sain pari neuvoakin ja muutama palikka tuli ilmoittamatta suoraan osanumeroo ja ihan oikein....
  Sehän sinne houkuttelee soittelemaan että hinnat jää hyvin usein alle taalahinnan, tai sit ainakin hyvin lähelle sitä, ei silloin kyllä mielestäni maksa vaivaa tilailla itse.
  Toki hinnat täytyykin olla kohillaan tuolla "palvelutasolla".
   
 15. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  1purehellin listaan lisäisin tarjouspyyntöjen kohtaan vielä yhden pointin: jos joku kysyy tarjousta, niin vastaukset asiallisesti - jos homma ei kiinnosta tai ei ehdi pyydetyssä aikataulussa, niin sanoo suoraan eikä laiteta sellaisia "emmä-viiti-tota-tehdä-joten-laitanpa-niin-vittumaisen-tarjouksen-ettei-varmana-ota-tai-jos-ottaa-niin-saa-hyvän-tilin" -tarjouksia.

  Viime vuonna kun piti saada omaisuus siirrettyä maasta toiseen, lähetin noin tusinaan eri muuttofirmaan tarjouspyynnöt, omaisuus valokuvattuna ja tarkalla selostuksella mitkä hommat kuuluu scopeen ja mitkä ei. Taisin saada 8 tarjousta, näistä vastanneista pari antoi tarjousten mediaaniin nähden 4-5 kertaisia hintoja ... aivan turhaa tuhlata tommosilla tarjouksilla kenenkään aikaa tai sähköpostitilaa, saati kuormittaa verkkoyhteyksiä. Tai no, ei se turhaa ollut, tiedänpä ainakin ettei noihin pariin firmaan kannata koskaan tulevaisuudessa soittaa ja osaanpa varottaa tuttuja ja kavereitakin näistä "ylevistä pa*kiaisista".

  -JJ-
   
 16. HCkivi&pyöritys

  HCkivi&pyöritys 1st gear

  Varoita meitä kaikkia nyt heti tässä?
   
 17. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Hyvin on toiminut niissä tapauksissa, joissa olen heitä käyttänyt. Nyt Racehommista luopumisen takia kuitenkin ostan lähes kaiken tarvittavan US Partsista, kun sen saa suoraan hyllystä.

  Suurin syy noihin vastaamattomiin sähköposteihin ja toimitusongelmiin lienee se, ettei haluamanne tavara ole heidän tukkurinsa valikoimissa ja kahden hengen henkilökunnalla osanumeroiden ja myyjien etsiminen on liian aikaanvievää ja työlästä. Lisäksi monet kyselyt unohtuvat, kun asiakkaita notkuu tiskilä ja puhelimeen joudutaan vastaamaan kiireelllä. Kaksi miestä kun ei repeä ihan joka asiaan, vaikka haluaisi.
   
 18. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  Sen lisäksi taitaa moottoripuolen tasapainotus/kasaustyöt sekä dynotus, syödä kaiken ajan toiselta työntekijältä.
   
 19. Qjet

  Qjet 1st gear

  Jos kerran tilanne on tuo, niin silloinhan lisätyövoimalle on tarvetta ? Luulisi pk-seudulta löytyvän sellaisenkin yksilön, jolle riittäisi työn tuotolla elämisen , ei välttämättä olisi edes tarvetta tienata ?
   
 20. audiq

  audiq Gearhead

  Miksi laittaa tarjouspyyntölomaketta nettisivuilleen, jos ei ole kuitenkaan motivaatiota vastata kyselyihin? Sehän on helvetin tyhmää, kun vähemmällä vaivalla, ilman kyseistä lomaketta sivuilla, voisi olla tekemättä hommansa huomaamattomammin.

  Lomakkeessa kysyttiin osan valmistaja ja valmistajan varaosanumero. Niiden tietojen osalta ei jäänyt epäselvyyksiä. Hämeenlinnassa samoilla tiedoilla osa löytyi heti. Ei siinä voi olla muusta kyse kuin palveluhaluttomuudesta, kun huomioidaan aiemmin päin naamaa annetut tyhjät lupaukset, mitkä eivät näytä tämän keskustelun perusteella olevan kovinkaan harvinaisia. - Enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

  Testimielessä lähetin sähköpostikyselyn ulkomaiseen firmaan. Keravalta on nyt viikko odoteltu vastausta. Kyselty tuote on eri, mutta se ei varmaan vaikuta vastausaikaan.
   

Kerro tästä muillekin!