Mikä MÄTTÄÄ RP:n toimituksissa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Markuk, 5.11.2010.

  1. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Ei taida kuitenkaan enää Keravalta tulla vastausta ku se muutti reilu vuosi sitten Tuusulaan Ristikiven teollisuusaluelle. Mäkin oon oottanu yhtä osakyselyä jo viime vuoden huhtikuusta.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Tää on valitettavasti totta. Varsinkin kun just se osaavampi veljeksistä tekee noi koneistushommat.

    Myyntiä ei ilmeisesti ole tarpeeksi uusien työntekijöiden palkkaamiseksi. Ajat kun lienevät vaikeat myös tässä bisneksessä. Lisäksi osaavien ja luotettavien työntekijöiden löytäminen nykysuomesta ei oo ihan helppoa. Kaikilla osaavimmillahan on jo omat yritykset.
     
  3. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Huonompaan päin touhu on mennyt, mutta jos varaosanumerolla kysyy, niin ainakin itse olen aina vastauksen saanut.

    Ja kyllä yleensä vaikka kysyis vaikeempiakin, mutta vähän liian kiire taitaa yrittäjillä olla.

    Ostin yhteeen aikaan tuolta tavaraa paljon, parhaimmillaan 10t€ vuoteen. Nykyään vähän tuntuu että kun asuu vähän kauempana ja tavara tulee mh:lla sieltä tänne, niin pienempi tavara jää sen matkahuollon kulujen verran kalliimmaks keskimäärin kuin itse lentorahtina tilaillen...
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

    Ai ne on muuttaneet. No, vaikka matka on lyhentynyt, niin vastausta ei siltikään ole kuulunut.


    Tosi outo juttu. :D
     
  5. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Vaikka paikka muuttaa niin kai ne netti kyselyt menee perille, ei kai se mihinkään muutu... :D
     
  6. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Jos ne unohti ottaa sähköpostin mukaan muutto-autoon.
     
  7. audiq

    audiq Gearhead

    Jos se tulee vasta huomisessa kuormassa. :D
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

     
  9. signet

    signet Gearhead

    Tai sitten se on satamassa kontissa ja kontti puretaan heti ensi viikolla :rotfl:
     
  10. audiq

    audiq Gearhead

    23:11 tuli vastaus kysymykseen, jonka olin lähettänyt 13:54.
     
  11. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    :eek: :eek: TÄ? Tuohon tarjouksen tekemiseen nyt sopii kuka vaan koulutettu apina tai pystyyn nostettu sika. Jos asiakas kerran antaa jo valmistajan nimen ja osanumeron niin ei paljoa vaadi hinnan kertominen asiakkaalle.
    Sitten asiakas joko tilaa tai ei tilaa, jos tilaa niin vähän tietokoneen naputtelua ja pakkaamista ja uusi asiakas käsittelyyn.

    Ei se tavaran myyminen nyt niin vaikeaa pidä olla. Niin no jos ei ole äärimmäisen ihmiskammoinen epäsosiaalinen luonne ja muutenkin vippaa päässä?
     
  12. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mitä kun se pystyynnostettu sika puhaltaa kassan tyhjäksi?
     
  13. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Mitä kun se asiantunteva ja osaava kaveri puhaltaa kassan tyhjäksi?
    Mitä jos ohikulkija astuu ovesta sisään ja puhaltaa kassan tyhjäksi?
    mitä jos... mitä jos...

    Mitä jos täti olis setä jos tädillä olis munat?

    Paras pysyä kotona peiton alla piilossa niin ei satu mitään
     
  14. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Ai satans, vieläkin monen vuoden jälkeen nostaa verenpainetta tämä. En jaksa lukea koko keskustelua, joten vastaan suoraan otsikkoon: Kaikki.
     
  15. Minimies

    Minimies 3rd gear

    Kappas rohee neljä vuotta mennyt osien tilauksesta ja vieläkään ei ole kuulunut mitään... :D
    Tuliskohan ne kohta, kun en koskaan perunut tilausta. :lol:
     
  16. Qjet

    Qjet 1st gear

    Melkeinpä. Osaavuus ja luotettavuus ei tosin tule useinkaan esille työpaikkahaastattelussa , mutta se lienee pienemmästä päästä yrittäjän riskeistä. Suurempi on mm. se, ettei kohta saata olla töitä niillä aiemmilla vakituisillakaan, kun ostavat tai ainakin kyselevät asiakkaat on karkoitettu tiluksilta.
     
  17. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kyllä tämä ylikouluttautunut kansa on suoraan sanottuna melko paskaa, jos yrittäjä ei voi vastata tarjouspyyntöihin eikä hoitaa jo tilattuja tavaroita tilaajilleen, vain sen takia että maasta ei löydy työvoimaa. (~450000 työtöntä laskutavasta riippuen)
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Vika onkin siinä, ettei suomessa voi ottaa ketään töihin SAKn jäykkien pyrokraattisten säännöstöjen takia. Se pikku luuserihan voi vaikka loukkaantua, jos pienyrittäjä sille toteaa, ettei susta ole tähän. Ja sitten huudetaan suurta ja mahtavaa neuvostojäännettä SAKta apuun, kun työnantaja oli ilkeä. Siinä se suurin syy. Pienyrittäjän uusien työntekijöiden palkkaaminen on aivan liian vaikeaksi tehty.

    Lisäksi osaavia jenkkiautoista kohtuullisen paljon ymmärtäviä tyyppejä tuskin kauheasti tyrkyllä on. Ei se ole mitään apinan hommaa, vaikka Jokeri niin luuleekin. Vastuu hutitilauksille on pienessä yrityksessä aika suurikin tappioriski. Paljonko luulette hyllyjen ja katteen kestävän kelleen kelpaamatonta tavaraa. Kokeilkaa itse, niin ymmärrätte.

    Sitäpaitsi, jos ei miellytä, niin aina vois ostaa muualtakin. Täähän on vapaa maa.
     
  19. BUMBA

    BUMBA Gearhead

    Joskus ostin paljonkin tavaraa täältä. Sitte ku rupes tökkii niin aloin ostaa muualta (v.2008 lähtien) , enkä oo senjälkeen heidän palveluita tarvinnu. Näin se menee.
     
  20. äksy

    äksy 1st gear

    No niin no. Jos se työnantaja ei kolmen- neljän kuukauden koeajalla huomaa että sopiiko puuhapete työhön vai ei, niin on vikaa kyllä silläkin puolella. Tai ainakin meillä on töissä koeaika käytössä, porukkaa on lähtenyt ja jäänyt. Ja se että saa pidettyä pari lypsettävää elossa ja muita ei oikein kiinnosta palvella, ei ehkä ole pitkän päälle järkevää. Tosin tämä on vain minun mielipide. Ja huvinsa kullakin harrastuksissa ja yrittämisessä. En ole asioinut RP:ssä mutta tämä koskee kyllä vähän kaikkia liikkeitä..
     

Kerro tästä muillekin!