Mikä olis kattavin vikakooditesteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Jäpälä, 4.4.2013.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Tulossa testerin hankinta ajankohtaiseksi. Onko antaa hyviä kokemukseen perustuvia suosituksia. Enkä nyt tarkoita näitä kännykän kokoisia käsipulikoita. Mahdollisimman laajan merkkiskaalan kattava laite/ohjelmisto.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Snap On:lta löytyy kattava, Autocom on myös toimiva.

    Varmaan kaikki mitkä maksaa sen muutaman tonnin on hyviä.
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Itse ostin AutoEnginuity paketin, on ihan tehdas/merkkiliiketason diagnostiikka ja voi ajaa testejä aktiivisesti eikä vaan lukea koodeja. Niitä saa eri kattavuuksia, esim kaikki jenkit 800 taalaa, kaikki gm, jne. Omani kattaa kaikki Fordit, 400 taalaa. Pelaa hyvin.
    Tuolta suoraan tilasin:
    http://www.autoenginuity.com/order-online/bundles.html
     
  4. smuige

    smuige Gearhead

    Riippuu täysin mitä aiot sillä tehdä, meillä korjaamolla 3 eri laitetta eikä niillä pääse vielä kaikkiin. Bosch kts on varsin kattava mutta maksaa yksinkertaisimillaan lähes 5000e ja siihen vielä licenssit päälle. Kiinasta saa autocom kopioita noin parilla sadalla jos on läppäri valmiina, sanoisin että siinä on hinta/kattavuussuhde paras. Mutta jos pitää jenkkeihin ja japsihin päästä enemmän kuin moottoripuolelle niin sit tarviit jotain ihan muuta.
     
  5. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Sen verran lainaaan Jäpälän topiccia,minkäslainen vikakoodin lukulaite kannattas ostaa että vois ihan vaa v.koodit lukia ja nollata?(eurooppalaiset ja joistain yleis.japsi kulkineet).Täältä on lähimpään korj.matkaa jossa nuo voi luetuttaa niin n.65km..Tarjontaa niin paljon noista laitteista että jos vaikka täältä jotain vinkkejä sais.. :)
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  7. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    en tiiä sitten yhtään millainen kapula on, mutta motonetissä oli jossain tarjouskorissa vikakoodikapuloita 40e paikkeilla. ja niinkuin sanoit niin tarjonta on varmaankin rajaton.
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Halvimmat vikakoodin lukulaitteet on OBD II:ia ja eurooppalaisissa OBD II portit löytyy dieseleissä 2005-> ja bensavehkeissä 2001-> (?) japseista ei ole hajua
     

Kerro tästä muillekin!