mikä olis paras väliaikainen maali

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja CandyBee, 21.3.2007.

 1. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Elikäs, tarinahan on tämä, eli yksi ´72 dodge jossa katossa reikä :rotfl: elikäs jäänteitä kattoluukusta, peltisepälle menee parin viikon päästä hoitoon jotenkas saadaan tuo pieni ulkonäöllinen ongelma hoidettua, mutta..

  Tarkotus olis maalauttaa muttei tänä suvena, eli pitäis löytää mahdollisimman hyvä "väliaikainen" maali joka olis pinnassa sen verran että sitten maalauttaa koko auton kerrallaan.
   
 2. JouniK

  JouniK Gearhead

  Laita kunnon automaalit vaan, ei sitten vuoden päästä vit**a :D Säästä niissä pohjatöissä, ei ne kunnon maalit sen enempää maksa kuin huonotkaan!


  J
   
 3. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Vedät katon vaan 2-k maaleilla yli (pohja ja pinta). Väliaikaisiahan nuokin on. :-?
   
 4. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  juu siis hintaa en nyt katso, vaan sitä että mikä nyt tohon tarkotukseen olisi järkevin, jos seuraavana suvena sen sitten vie kokonaan maalattavaksi, ja kun tosiaan toi hitsauskohta osuu katolle, joka siis vastaanottaa kesällä tuota lämpöä varmaan erilailla kun joku oven alareuna, niin.....?

  auto on nyt muutenkin mustan- kiiltävän ja matan sekoitus joten pieni lisäkirjavuus ei nyt haittane :rotfl:
   
 5. tooke

  tooke Gearhead

  Noin viidentoista vuoden kokemuksella automaalarina suosittelen lämpimästi 2k epoxia, kestää vuosia, eikä tule tulevaisuudessa ongelmia.
   
 6. kime2

  kime2 Gearhead

  Aivan,epoksi on kyllä verratonta ainetta etenkin kun tuollakin on aikaa kuivua kunnolla sit ennen oikein varsinaista maalausta!
   
 7. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  kiitoksia, oma maalaaminen on jäänyt hyvin pienelle tähän saakka, ja tosin maalarille tuon vien tulevaisuudessa sitten, mutta pohjat yms teen nyt kaikkiin mahdollisiin paikkoihin itse ja ensi kesän projektia varten tahtois ne tehdä niin ettei turhia ruostuisi tai muutakaan, hieman jännittää kuinka tuon katon saa mahdollisimman kauniiksi kun unelmissa tietenkin siinä joskus se kiiltävän musta maali..

  ..ja jos nyt sitten tänä kesänä tuo liikenteeseen asti saadaan, niin tunnistatte sitten.. tästä hetkellisen kirjavasta ulkoasusta :rotfl:

  autuaan onnellinen :pinup: puikoissa
   
 8. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  kilikali mattamustalla ne "väliaikaiset" maalaukset tehhää

  lähtee bensarätillä poies
   

Kerro tästä muillekin!