Mikä olisi hyvä USA lehti Mopareista.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja kinde, 3.2.2010.

 1. kinde

  kinde Gearhead

  Mitäs porukka lukee???

  Itselle on tullut jo monta vuotta Mopar Muscle ja alkaa jutut kyllästyttämään. Viritellään uudempia autoja ja tuunataan niitä. Samat hemmot tekee lähinnä omia autoja. Harvoin on enään ollut juttuja vanhoista autoista.

  Muskelit ei enään jaksa nyt innostaa ja mulle riittäis, että sais silloin tällöin selata ja katsella hienoja lähes orkkis kuntoisia autoja vuosilta 55-75.

  SIIS MOPAR-aiheinen mieluiten. Muscle Car Reviewin ostan silloin tällöin irtonumerona. Mutta sitä en haluaisi tilata.

  Kohta loppuu tilausjakso........Lopetan sen joka tapauksessa.

  Hyviä suosituksia kaivataan......
   
 2. jaketin

  jaketin Gearhead

 3. Kimmo

  Kimmo Gearhead

  Minua on aina viehättänyt Mopar Actionin huumoripitoinen ote.
  Välillä jopa samoja autoja esitelty kuin Musclessa, mutta ote täysin erityylinen.Collectors guide taas runsaine ilmoituksineen oman tyylisensä lehti. Harvassa taitaa olla tuon 50-luvun kaluston esittelyä ?
   
 4. challe70

  challe70 1st gear

  Kyllä minä ainakin mopar musclea luen, kun just noi muskeli moparit on ainoita kiinnostavia autoja, ja oikeita autoja yleensäkin. 8) Tai, niistäkin vielä 70 tai 71 E-bodyt. :rotfl:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mopar Enthusiast olman muuta, etenkin viimesin numero. :rotfl:
   
 6. Lehti, jossa siis kirjoitetaan suomalaisista autoista "ameriikaksi", ei voi olla muuta kuin erinomainen valinta...

  On siinä ameriikan bobilla vähän aikaa rypisteltävää, että jostain Suomesta (where the hell is that place) löytyy C-Body, joka kulkee korkeita 7:n aikoja. Onpa muutamilla jenkkien keskustelupalstoillakin noteerattu VIPottajan suoritukset.

  Mopar Enthusiastista on myös olemassa verkkoversio, joka avautuu rekisteröityneille käyttäjille. Käykääpä lukemassa artikkeli sieltä, jos lehti ei vielä tule omaan postilaatikkoon!
   
 7. spinout

  spinout Gearhead

  Hokasin tuon digiversion vuoden alussa.. En ole vielä uusinta nroa lukenut. Mikäs bestiä: digilehdet ei maksa mittään vaikkei tilaakaan paperiversiota. Senkun vain rekisteröi emailin. Siis maailmassa saa vielä jotain ilmaiseksikin...

  Arkistosta voi lukea kaikkia Amos Pressin julkaisemia autolehtien vanhoja nroita 2008 alkaen diginä. Hyödynnän lisäksi Cars & Partsia ja Musclecar Enthusiastia
   
 8. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Tuleeko paljon (roska)postia kun rekisteröityy?
   
 9. superbird

  superbird Gearhead

  Ei ainakaan tänne, viimeksi 12 pvä.
   
 10. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Eikä tännekään, yks ainoa posti on sieltä tullut ja sekin ihan asia-aiheeseen liittyvä. Gmailiin nyt ei roskapostia tuu muutenkaan...
   
 11. Toistaiseksi ei ole tullut roskapostia. Pari päivää sitten tuli viesti, että kustantajan digitaalisessa palvelussa on uutta luettavaa. Ihan hyvä niin, ei tarvitse itse aina käydä erikseen katsomassa, onko uusia lehtiä luettavana.
   
 12. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Joskus kuulin huhuja,että Mopar Musclen jakelu ontuisi suomeen, mitenkä on tuleeko ne perille? Ajatellut sen ja parin muunkin lehden tilaamista jatkuvan irtonumeron ostamisen sijaan.
   
 13. 383

  383 Gearhead

 14. kinde

  kinde Gearhead

  Ei ole ollut onkelmia, hyvin tulevat parikuukautta etuajassa. Euroopasta lähettävät.
   
 15. Hyvin on tullut perille, kuten muutkin Mopar-lehdet.

  Minulle tulevien lehtien lähetyspaikan postileima on Jamaica, NY, eli Long Islandin saarella oleva paikka, jonka nimi vie ajatukset Karibialle
   
 16. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Vuonna 2004 oli toimitusvaikeuksia ja se koski saman kustantajan muitakin lehtiä. Nyt on jo viitisen vuotta tullut moitteetta (5 eri lehteä). Perilletulemiseen vaikuttaa tietenkin osoitetietojen oikeellisuus. Ääkkösiä ei kannata käyttää vaikka tilauslomaketta täytettäessä ne huolittaisiinkin. Osoitelappuihin ääkköset ei kuitenkaan tulostu.

  Tosiaan, minun kustantajalta suoraan tilatut lehdet on postitettu New Yorkista.
   
 17. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Tänks!
   
 18. BeepBeep...

  BeepBeep... 1st gear

  Hemmings Muscle on tullut vuoden verran ja joku aikaa sitten sai kolmen vuoden tilauksen yhden vuoden hinnalla.Ei jää maksamaan monta euroa per lehti.Hyviä juttuja muskeliautoista,ja paljon Mopareista.Hintansa puolesta kyllä erittäin suositeltava.
   
 19. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Emmää nähnyt?
   

Kerro tästä muillekin!