Mikä olisi hyvä USA lehti Mopareista.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja kinde, 3.2.2010.

  1. kinde

    kinde Gearhead

    Mitäs porukka lukee???

    Itselle on tullut jo monta vuotta Mopar Muscle ja alkaa jutut kyllästyttämään. Viritellään uudempia autoja ja tuunataan niitä. Samat hemmot tekee lähinnä omia autoja. Harvoin on enään ollut juttuja vanhoista autoista.

    Muskelit ei enään jaksa nyt innostaa ja mulle riittäis, että sais silloin tällöin selata ja katsella hienoja lähes orkkis kuntoisia autoja vuosilta 55-75.

    SIIS MOPAR-aiheinen mieluiten. Muscle Car Reviewin ostan silloin tällöin irtonumerona. Mutta sitä en haluaisi tilata.

    Kohta loppuu tilausjakso........Lopetan sen joka tapauksessa.

    Hyviä suosituksia kaivataan......
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

  3. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Minua on aina viehättänyt Mopar Actionin huumoripitoinen ote.
    Välillä jopa samoja autoja esitelty kuin Musclessa, mutta ote täysin erityylinen.Collectors guide taas runsaine ilmoituksineen oman tyylisensä lehti. Harvassa taitaa olla tuon 50-luvun kaluston esittelyä ?
     
  4. challe70

    challe70 1st gear

    Kyllä minä ainakin mopar musclea luen, kun just noi muskeli moparit on ainoita kiinnostavia autoja, ja oikeita autoja yleensäkin. 8) Tai, niistäkin vielä 70 tai 71 E-bodyt. :rotfl:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mopar Enthusiast olman muuta, etenkin viimesin numero. :rotfl:
     
  6. Lehti, jossa siis kirjoitetaan suomalaisista autoista "ameriikaksi", ei voi olla muuta kuin erinomainen valinta...

    On siinä ameriikan bobilla vähän aikaa rypisteltävää, että jostain Suomesta (where the hell is that place) löytyy C-Body, joka kulkee korkeita 7:n aikoja. Onpa muutamilla jenkkien keskustelupalstoillakin noteerattu VIPottajan suoritukset.

    Mopar Enthusiastista on myös olemassa verkkoversio, joka avautuu rekisteröityneille käyttäjille. Käykääpä lukemassa artikkeli sieltä, jos lehti ei vielä tule omaan postilaatikkoon!
     
  7. spinout

    spinout Gearhead

    Hokasin tuon digiversion vuoden alussa.. En ole vielä uusinta nroa lukenut. Mikäs bestiä: digilehdet ei maksa mittään vaikkei tilaakaan paperiversiota. Senkun vain rekisteröi emailin. Siis maailmassa saa vielä jotain ilmaiseksikin...

    Arkistosta voi lukea kaikkia Amos Pressin julkaisemia autolehtien vanhoja nroita 2008 alkaen diginä. Hyödynnän lisäksi Cars & Partsia ja Musclecar Enthusiastia
     
  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tuleeko paljon (roska)postia kun rekisteröityy?
     
  9. superbird

    superbird Gearhead

    Ei ainakaan tänne, viimeksi 12 pvä.
     
  10. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Eikä tännekään, yks ainoa posti on sieltä tullut ja sekin ihan asia-aiheeseen liittyvä. Gmailiin nyt ei roskapostia tuu muutenkaan...
     
  11. Toistaiseksi ei ole tullut roskapostia. Pari päivää sitten tuli viesti, että kustantajan digitaalisessa palvelussa on uutta luettavaa. Ihan hyvä niin, ei tarvitse itse aina käydä erikseen katsomassa, onko uusia lehtiä luettavana.
     
  12. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Joskus kuulin huhuja,että Mopar Musclen jakelu ontuisi suomeen, mitenkä on tuleeko ne perille? Ajatellut sen ja parin muunkin lehden tilaamista jatkuvan irtonumeron ostamisen sijaan.
     
  13. 383

    383 Gearhead

  14. kinde

    kinde Gearhead

    Ei ole ollut onkelmia, hyvin tulevat parikuukautta etuajassa. Euroopasta lähettävät.
     
  15. Hyvin on tullut perille, kuten muutkin Mopar-lehdet.

    Minulle tulevien lehtien lähetyspaikan postileima on Jamaica, NY, eli Long Islandin saarella oleva paikka, jonka nimi vie ajatukset Karibialle
     
  16. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Vuonna 2004 oli toimitusvaikeuksia ja se koski saman kustantajan muitakin lehtiä. Nyt on jo viitisen vuotta tullut moitteetta (5 eri lehteä). Perilletulemiseen vaikuttaa tietenkin osoitetietojen oikeellisuus. Ääkkösiä ei kannata käyttää vaikka tilauslomaketta täytettäessä ne huolittaisiinkin. Osoitelappuihin ääkköset ei kuitenkaan tulostu.

    Tosiaan, minun kustantajalta suoraan tilatut lehdet on postitettu New Yorkista.
     
  17. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Tänks!
     
  18. BeepBeep...

    BeepBeep... 3rd gear

    Hemmings Muscle on tullut vuoden verran ja joku aikaa sitten sai kolmen vuoden tilauksen yhden vuoden hinnalla.Ei jää maksamaan monta euroa per lehti.Hyviä juttuja muskeliautoista,ja paljon Mopareista.Hintansa puolesta kyllä erittäin suositeltava.
     
  19. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Emmää nähnyt?
     

Kerro tästä muillekin!