Mikä on hyvä lattiashifteri?

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja surma erkki, 1.5.2007.

 1. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Tartteis Barracudaan hommata uus räikkäshifteri, mut kokemuksia kellä olis hyvä malli myynnissä?katukäyttöön pitäs soveltua... :odroll:
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Miks sen pitää olla räikkäshifteri? Meinaan, mä en oo vielä kauheen hyvää sellasta tavannut. Mun mielestä noi hurstin Pro Maticit ja B&M:n megashifterit on aika lailla samantasosia, sen hintaluokan shifterit yleensäkin. Kyllä niillä toimeen tulee ihan hyvinkin. Ite oon tykännyt tosta B&M:n megashifteristä niin, että oon enimmäkseen sellasia ostellut. Mutta jos Shifterin haluaa, ni Turbo Action on aika hyvä valinta. Se ei tosin oo räikkä, mutta idioottivarma ja kestävä. Rear entry kaapelilla, joka pitää kaapelin poissa pakoputkistosta, ja kaapelista lähtien kaikki osat on todella heavy duty kamaa. On vielä kymmenenkin vuoden jälkeen hyvä, eikä mikään lussu pska.
   
 3. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  No nii, jos hyvää räikkäshifterii ei ole, nii ei sitte sellasta tietenkää :eek:

  Mulla on nyt joku Hurstin shifteri siinä, tuppaa menee kaks pykälää kerralla ihan väkisin ku isompaa vaihtelee, jopa vapaalle asti, tosin tottuu siihen varmasti, en oo sillä ehtiny 20km enempää reenata...
   
 4. martiar

  martiar 1st gear

  Suosittelen Hurstin promatic 2:sta !!!
  Hyvä ja erittäin luotettava toiminnaltaan ... (helppo säätää kohdalleen )

  AM-Racing
   
 5. PauliP

  PauliP 1st gear

  Mulla on yhdessä autossa joku Hurstin räikkä. Sen opetteluun meni kyllä aikansa mutta ihan mukavasti se toimii. Voimaa se vaatii enemmän kuin normaalivalitsija, keppiä joutuu nostelemaan parkille ja pakille laittaessa.

  Mutta virhevaihdot kiihdytettäessä se kyllä estää.
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Oot nyt sit varmaan menny ostamaan sen koupe simcan 8)
  Meidän tallilllahan taitaa sillä Petellä olla joutavana yks olemattoman vähän käytetty B&M Megashifteri joka käsittääkseni tarvis sit vaan sulle oikeanlaisen kaapelin kun nyt se on varustettu TH400 -sopivalla sellasella. Eli toi on se alkujaan meille pikuppiin uutena hommattu mut meille vaihtuikin sit Hurstin Pro Stikki ja myytiin Mega Petelle mut ei se sit laittanutkaan sitä Pontiakkiin joten se lie ihan joutava :wink: Tiedä sit onks moinen paras vaihtoehto mut uskosin jotta silleen se olis mukava että sen sais ainakin hyvin edukkaasti :D
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Öh, tota, mikä tosta hurstin pro maticista tekee sen paremmin säädettävän kohdalleen, kun mistään muustakaan shifteristä? Jos shifterin disaini liikuttaa vaijeira joak välissä saman verran(paitsi parkilla), ja lootan kyljessä olevan vipstaakin kiinnityspiste on oikeen matkan päässä juuresta, ni ainoostaan vaijeriahan siinä pystyy säätämään, ja noi kaikki halpisshifterit käyttää samaa vaijeria? Oon kyllä sekä hursteissa (joista osa on vanhoja mr gasket shiftereitä), että B&M:ssä, että myös T/A:ssa joutunut siirtämään joskus sen välivipstaakin holea, että on pykällykset sattuneet kohalleen.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Niistä lootan kylessä olevista vipstaakeistahan se oikea vipusuhde muodostuu. Hurst Promatic II sifterin mukana nippu niitä rautoja, eri lootille. Mun th-350 lootan sen sai säädettyä just jetsulleen, mut kaverin marginaalituotteeseen eli moparin 727 lootaan ei niillä palikoilla meinannu saada hommaa pelittämään joka pykälällä.
   
 9. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ei kai noilla tosiaan oikeesti oo sen kummempaa eroa, meille vaihtu silloin keppi Hurstiks kun semmonenkin sattui sopivan halvalla kohdalle ja se oli vaan oman maun mukaan käteenkäypösemmän tuntunen. Joten nyt meillä on autossa Hursti, ja semmosista tarkemmalta mallinimeltään Quarter Stick eli sen verran tarkennusta edelliseen kirjoitukseen, Pro Matichan on vähän eri malli kuin toi Quarter :wink:
   
 10. mopster

  mopster Gearhead

  Mä oon myös tykänny pro matic II:sta, 727 lootaan jouduin sitä vivun pituutta muuttamaan.
   
 11. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  No toi Quarter stickki mullakin nyt on, olisko siinä sit kulunu pykälät kun ei ole oikein holttia, pitää tulla, B.B, rynkyttää kokeeks site teijjän tikkua :)
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Joo käy kokeilemassa, se pelas ainakin viime kesänä pikupissa hienosti ja tulee nyt sit Pikkukakkoseenkin :D
   
 13. martiar

  martiar 1st gear

  Itsellä ei ainakaan tarvinnut muutella linkkuja ollenkaan ....
  Yläpäässä on myös säätö jolla voidaan hieman vaikuttaa ....
  Alapäässä on tärkeä käyttääkö koroke prikkoja alla ja mihin suuntaan tuki suunnataan ....
  (Minin korkeuteen ja sivusuuntaan sen vaijerin kiinikepisteen laittaa)
  Uskon että on monia yhtä hyviä siftereitä ..... tämän kanssa itse olen pelannut ja hyviä kokemuksia kyseisestä sifteristä .....

  AM-Racing
   
 14. jaketin

  jaketin Gearhead

  aika viisaan näköinen systteemi. tuo vaijerin reititys on kyllä asiallinen. seuraava shifteri vois ollakkin tollanen..
   
 15. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Ei ole kuin yksi vaihtoehto Turbo Actiopn :soosoo:

  Tosin tommosta ei monikaan halua, kun se on reilun satasen kalliimoi kun noi muut. Noita muta leluja on tullut kokeiltua enkä enää koskaan aio autoihini muuta kun tron Turbo Actionia laittaa. Mulla on siis 2 kaoppaletta ns. harrastepelejä joissa molemmissa on tommoset Turbo Actionin Shifterit. :rotfl:
   
 16. Sarah

  Sarah 1st gear

  Hah haa,onpas paljon kirjoitusvirheitä !!!!!!!!
  Pääsinpäs kerrankin kuittaamaan :rotfl:

  Siis osta Turbo Action,se on PARAS mitä rahalla saa,hieman ehkä kalliimpi mutta säästää paljon hermoja.

  Tapahtui American Car Showssa näin:
  Ajoin Camaron parkkialueelta pois,matkaa n. 50 metriä,hermostuin siinä ajassa siinä olevaan nykyiseen shifteriin.Ystävällismielisesti ilmoitti hän miehelleen sekä muille, että shifteri vaihdetaan parempaan.
  Eivät pojat meinanneet uskoa,niin minäpä tyttö menin ja tilasin sellaisen ihan itse Summitilta :poff:

  Tuossa se olis hyllyssä odottamassa,koskahan neet mahtaa saada sen siihen autoon kiinni laitettua :D
   
 17. jaketin

  jaketin Gearhead

  mitäs noi suunnilleen maksaa???
   
 18. keimo

  keimo 3rd gear

  keravalla 330
   
 19. 383

  383 Gearhead

  Turbo Actionia ainoa oikea 17 vuotta autossa ollut onko niitä muitakin :D :D :D
   
 20. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Jos haluaa hyvän, helpon käyttää ja varmatoimisen kun kepittää lukkovaihteilla(menee vain 1 kerrallaan ylöspäin) eikä tarvii kahta kättä niin tossa sellainen on ja on vielä halpa![​IMG]
  kuukkeloida voi nimellä Z-Gate. Tätä osaa käyttää suurin osa kurahaaroistakin laakista :rotfl: .
   

Kerro tästä muillekin!