Mikä on oikiasti hyvä hylsysarja ?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ruostekasa, 9.12.2006.

 1. legless

  legless 1st gear

  Ite kysyin motormarketista 14mm hylsyä, kun kamasan vaunun ostin ku halvalla sain. Kamasaan sai 14mm hylsyn hyllystä, mutta pitkää ei saa. Facomissa 14 on vakiona kaikis pikkusarjois ja mielestäni paras työkalu mutta hinta on köyhälle kallis...
   
 2. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  mun facomin sarjassa on kans 14mm (1/4 ja 1/2 koossa) hylsy, pitkiä hylsyjä siinä ei ookkaan mukana yhtään.

  ne hylsyt on kiiltäviä ja sileitä ja sen takia sitä ei oo tullu käytettyä oikeestaan yhtään. oli vähän turha ostos siis.

  -------
   
 3. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

 4. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  juu satanen tosta bilteman setistä on kyllä hyvä hinta. (oiskos ennen ollut 150e tai 200e tms hintaa tollaselle 10v takuu setille?)

  mä itse en tykkää noista lasikuituvarsiräikistä. ja noille lenkkiavaimille ja tuumasille hylsyille jne ei ollut tällä kertaa tarvetta..

  siksi tohon BGS sarjaan päädyin tällä kertaa. sai enemmän pitkiä hylsyjä. ja hylsyjen koot menee siinä sopivasti limittäin. (bilteman 1/2" sarja alkaa oudosti vasta koosta 20mm?)

  tota bilteman settiä tosin suurimmalle osalle juuri ekan auton/mopon tms korjailtavan saaneille ehdotan ostamaan.. kaikki tarvittava alottelijalle ja laatu riittää vähän useamminkin töitä tekevälle.
   
 5. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Kuin paljon toi biltemalainen skippaa kokoja?

  Relluun ja volkariin kun tarttee 9 ja 11mm lenkit ja 18 ei ole olematon niissäkään

  Hehkut on kivasti 9mm muttereilla ja laturin heräte 11mm



  Hinta vaan ois mainiosti kohdallaan ja ei se lie haittaa vaikka 10-19 ois 3/8 koossa jos uuden saa tilalle kun 17mm hylsy halkaisee ja räikästä karkaa hampaat



  Mitä hemmettiä toi "PLASTLÅDA TILL 10-120" tarkoittaa vai saakot tota lootaa varaosana, eli pääsis peltipakista eroon 16 eurolla :odeek:
   
 6. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Ostin 1980 Bahcon hylsyjä ,kiintoavaimet,lenkkiavaimet ja nivelhylsyt.Yksi 22 mm halkesi kaivinkoneen telapultteja kirittäessä metrisellä lisävarrella.Itse en ollut tekijä.Tosi hyvä sarja vaikka Argentinassa tehty.Hazet ja Stalhville ei aivan yhtä lujia,Facom silloin aika kömpelö paksujen seinämien vuoksi,Elofort ,Saksalainen satsi luja ohutseinämäinen sopi yhtähyvin muttereihin ja pultteihin.Bahcon avaimet ovat vieläkin käytössä.Bilteman avaimet ovat riittvän hyviä jopa ammattikäyttöön ja kestävät oikein käytettynä.Joillakin ei kestä mikään,heillä on varmaan persekin mursun nahasta
   
  fordgranada tykkää tästä.
 7. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Nyt tossa Bilteman sarjassa saa oikeesti rahalle vastinetta,jos on ei vaan ole huononnnettu laatua jossain välissä.Meillä on töissä alkupään satsi ja on sitten käytetty oikein ja väärin.
   
 8. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Biltsun settiin kun päivittää räikät ni on todella hyvä sarja :)
   
  Vermilion tykkää tästä.
 9. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  No kun piltsulainen on puheena niin ostin tuumasen hylsysetin -95. Kaikki on tallessa ja ehjiä, sinisen muovilooraan sulkuklipsit on poikki.
   
 10. simeoni

  simeoni Gearhead

  Akoinaan ammattikoulussa oli Kamasan pakit, ja sisältö oli identtinen tuon bilteman satsin kanssa, myös räikät oli aivan samasta muotista.
  Biltemaa aina suosinut työkaluissa, hinta ja laatu kohtaa.
   
 11. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ja tengtoolsin muovilasikuitu räikät näyttää vaan eriväriseltä kuin bilteman versiot.

  siellä itämaissa (kiinataiwanhongkong jnes) tehdään kai samoilla muoteilla useammalle valmistajalle tuotteita. ihan niinkuin akkuporakoneissakin.. 12v koneet olivat kahvaltaan yhdessä vaiheessa täysin samankokoisia ja mallisia oli kyseessä sitten ryobi, makita, tai bosch.
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  Mä ostin jossain -08 tai -09 ja on rääkätty kyllä aika hävyttömästi. Räikkääkin metrin jatkovarrella. Ei tunnu hajoavan pirullakaan, mutta se muoviloota on ihan palasina ja täytyy kantaa kuin tarjotinta ettei kaikki leviä pitkin pihaa. Mistähän niitä saisi uusia?
   
 13. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei kestäny vetää 2 metrin jatkolla pilsun räikkä 10-pulttisen perän krymppiä alkuun.. Se on nyt hyvänä vasarana pakissa sisukset tyhjennettynä :D
   
 14. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Oisko merkki tuotteet kestäny sen paremminkaan :poff:
   
 15. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  BGS sarja saapui. ihan ok ostokselta vaikuttaa. on mattakromiset hylsyt eli hieman kitkaakin niissä ja sitten on sopivan karkeet karhennnuksetkin vielä lisäksi.
   
 16. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  No se räikkähän toimi silloin aivan oikein, koska sitä ole suunniteltu tuollaiseen käyttöön. Perähommia ei kannata tehdä ilman hyvälaatuista momenttiavainta, jolla tuo krymppikin muuten menee ihan siististi. :)
   
 17. xarper

  xarper Gearhead

  Mulla kesti, 9 1/4 kyseessä. Geetee hylsysarjan tjsp räikkä, ollu moksiskaa :rotfl:
  Kirjaimellisesti 2 metrin varrella auton alla naksaus kerrallaan. Kaveri piti räikän paikallaan auton alla ja mä seisoin auton vieressä putken päässä.
   
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Juniori pasko Kamasan 1/2” räikän kesärenkaita vaihtaessa. Ei ollut putkenpätkääkään vaan ihan pultteja käsin avatessa. Momentilla tietty kiinnipäin.

  Räikkä on ostettu muiden työkalujen seassa Vaasankadun varaosa ky:n ständiltä ACS 1981. Pitäiskö valittaa takuuseen kun tuon ajan Kamasat olivat ikitakuulla? En taida viittiä.
   
 19. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  saisi sen kamasa liikkeeseen viemällä ehkä vielä korjattua, tai saa korjaussarjan jolla korjaa itse.. tai vaihdossa uuden kamasan räikän. -kokeilisin silti jos vaikka korjaisivat sen. laadukas malli kuitenkin vielä. (tehty kai vielä jaappaniassa silloin.)
   
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Haluukko nää kertoa sitten viksumpana notta mihinkä mä tarviin hyvälaatusta momenttiavainta siinä että saan krympin lähtemään liikkeelle puristumaan? Etenkin kun normi momentilla sitä ei edes mitata..
   
  xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!