Mikä vanne on AWC?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja B.B.Chevy, 18.11.2005.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tommoset lätkät on kuulemma kyseisten vanteiden keskiöissä ja vanteet on kokolailla kromattujen viispuola-Cragareiden näköiset mut enpä oo ennen törmännyt moiseen merkkiin (AWC). Tietäiskö kukaan onko kyseessä joku "kopiomalli" Cragarista vai mitkähän noi on :eek:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  3. jessus mitä vanteita!!
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Komeita on :D Nää http://www.alliedwheel.com/classics/images/supreme.jpg tulis Bel Airiin 15x7 tai 15x8 kokoisina jos rahat riittäis mut tietääkö kukaan (Aspen L. ?) myykö noita kukaan Suomessa niin tietäis kuin kalliita nuo on? En oo ainakaan vielä löytänyt yhdenkään vauhtikauppiaan sivuilta tietoa.
    Toinen vaihtoehto siihen Olidropperiin olis noi mitä alkujaan etiskelin tässä topicissa eli http://www.alliedwheel.com/classics/ima ... rspoke.jpg kun sellasia saattaisin saada yhdeltä kaverilta 2 kpl edukkaasti joten sit pitäis ostaa vaan kaks uutta lisää :wink:
     

Kerro tästä muillekin!