Mikä vilkku, mistä lasi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Pertti K, 24.5.2015.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    [​IMG]

    Tommoseen vilkkuun pitäisi löytää jostain lasi. Mikähän tuo on ja mistä saisi? On varmaan joku mallia tarvike joka on asennettu maahantuontikatsastuksen yhteydessä.
     
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    jos ei samanlaista löydy niin etuveto corollassa(-80-90 luvun vaihteen) on tuotakokoluokkaa neliskanttinen vilkku oranssilla lasilla.
     
  3. Jape105

    Jape105 Gearhead

    100% varmuudella, Fiesta, Escort, Scorpio, Sierra.
    Olen vaan parin voortin kanssa ollut tässä elämässä tekemisissä. :rotfl:
     
  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    näyttäis minin sivuvilkulta. ainakin loppuvuosien classic minissä ton tapainen.. miten tähän voi liittää kuvan, niin näkisit...?
     
  5. G20

    G20 Gearhead

  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tänks, olipas helppo! Paitsi että jos ei saa tuollaisena savunvärisenä, niin joutuu ostamaan kaksi ja silloinhan se on sama minkälaiset ostaa...
     
  7. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Saa niitä savun värisenä, kirkkaana ja orassina
     

Kerro tästä muillekin!