Mikähän buickki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Polara, 27.7.2005.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    ...Kun tuossa uudessa työpaikassa jututin yhtä juippia, niin eikös se alkanu kertomaan jostain vanhasta autosta jossain kotipaikan naapurissa.
    Noo, minä pari päivää mietiskelin sitä ja jututtamaan uudelleen, että mikähän se mahtas olla. Sano että se on Joku Buick... Vuosimalliks epäili 50 -luvun alun...
    Tälleesti se kuvaili sitä: Siinä on pitkä keula(yllätys), semmoset pulleet etulokarit ja semmonen luiskaperä, vähä samanmallinen kun PT cruiserissa ja kaksosanen tuulilasi...

    Noo, mitäpä epäilette? Ite aattelin, että vois olla 49 tai 50 buick!?
    Yritän nyt vähän mutkan kautta selvittää sitä olinpaikkaa, koska saatanan perisuomalainen kade ei ruvennu kertomaan tarkkaa paikkaa, jos sen vaikkaa hän itse käypi pelastamassa!!!! Onneks tiedän sentään paikkakunnan missä se on, niin edes vähä pienentää etsintärinkiä!
    Jos ite kerkeis ennen sitä!

    Senverran kerto, että se olis ollu sillä samalla perheellä uudesta asti ja ollu taksina alunperin...

    Kannattashan tuo vaikka omaan pihaan käydä hakemassa!?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kattelin tuosta kirjasta,vois olla Buick super 4d estate wagon vm.49
    tai 51 :(
     
  3. ic2se

    ic2se 1st gear

    miepä tuon edellisen kirjoitin. :D
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Käy ottamassa kuva niin arvaillaan sitten...
     
  5. Polara

    Polara Gearhead

    No kävisinhän minä, kunhan sais ensin selville sen olinpaikan! Ja sitten varovasti hattu kourassa kyselemään (niinkun ennenvanhaan pankinjohtajalta), että sattusko se olemaan kaupan...
     
  6. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Onkohan gothamcity savon suunnalla,jos on niin osaat homman luovia kauttarantain ja joskus se selviää ,elä hättäile kyllä se löötyypi joskus.
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Voiphan tuo olla, että popedakin on muuttunut jutuissa jo puikiksi. Aika kultaa muistot. Ei olisi nimittäin ensinmäinen kerta kun näin kävisi. Kannattaa siitä huolimatta käydä tarkistaa, sillä koskaanhan ei tiedä.
    Olikos muuten Buickilla neliovista luiskaperää, niinkuin oli esim Pontiacilla ja Chevroletilla? Kaksi ovisenahan tuota Fastback mallia on ollut.
     
  8. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Buickilla oli neliovinen luiskaperä.
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

  10. Chrome

    Chrome 1st gear

    Ei ole koskaan sellainen tullutkaan vastaan, varmaan aika harvinainen kun netistäkin saiihan tosissaan etsiä kuvaa. Hassua ettei seuraavana eikä edellisenä vuonna moista ollut :) ei tainnut myydä hirveän hyvin.
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Special Jetback 4D Sedan 58700kpl ja vastaava deluxe 14355kpl, jos nyt noihin on uskomista. En muista itsekään nähneeni sellaista.
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Voin kertoa että en ole kyllä minäkään, mainoskuvia kyllä muistelen nähneeni. Toki mahdollista mutta aika harvinainen olisi kyllä moinen taksina mutta on sitä oudommistakin kuultu...
     
  13. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Eli Popeda se löytyy..... :p
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eli harvinaisia näkyjä ovat, jos et sinäkään ole nähnyt. Sinä heikkisj sentään olet nähnyt aikamoisia harvinaisuuksia.
    Tosin esim täällä päin oli aika paljon jenkkejä taksissa 50 luvun alussa. Pitääpä katsella kotosalla yhtä taksi historiikkiä hiukan tarkemmin.
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Älkää nyt innostuko Mossepopedasta... :soosoo:
     
  16. Polara

    Polara Gearhead

    ...Noo, elekkee nyt heti olko nuin jyrkkiä! Ei sen pakko oo olla popeda! Minä ainakin ihteni kannalta toivosin, että se olis ihan aito puikki!
    Ja yleensä jos tuommonen on viiskytäluvulla ollu taksina, niin eikös se oo ollu vähä niinkun nähtävyys siihen aikaan! Ja kaikille on pitäny hehkuttaa, että meijjän kylälläpä se onnii semmonen peli jotta...

    Niin ja täällä savossahan sitä ollaan, että jospa tuo tuolta kauttarantain löytyis...
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    joko on selvinnyt?
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    No mitä väliä sillä on vaik se oiskin Popeda....hieno auto joka tapauksessa.
    Ei se vanhaa autoo huononna.
    Aina on hyvä jos vanhaa rautaa pelastetaan.
     
  19. Polara

    Polara Gearhead

    Noniin joo, selvis se! Ja olikin jo viis vuotta sitten joku roddari käyny sen keskiseen suomeen hakemassa! Ja se oli ollu ihan aikuisten oikeesti puikki!
    Noo, enhän tuota kovin paljo myöhässä ollu...
     

Kerro tästä muillekin!