Mikähän laatikko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hot wheels, 16.1.2006.

  1. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    tai mistä vehkeestä... Löyty navetan ylisiltä...

    [​IMG]
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Kartaanissa rättinivel. Eurooppalainen? Semmosta käyttäneet Lada, Mersu, Opel, Fiat, BMW, Fjord... Malli kovasti 50-lukunen. Alumiinin valu näyttää Venäläis/Ranskalaiselta. Pösössä (404) oli "tuohon aikaan" putkikardaani ja rattivaihteet. Miksi mulle tulee 4-pyttynen Simca mieleen? :eek: Vedeteissä oli rattirisu ja laipalla kardaani...

    Hmm... Pulla-UAZ? Kun tuo vaihdekeppi lähtee "väärään suuntaan" mut muuten muistuttaa "jeeppi"-UAZ:n lodjua? Siis kepistä päätellen jonku takavetosen pakettiauton? Eikös UAZ:ssa ollu rättinivelet kartaanissa? Onko nuita ollu siviilissä ennenvanhaan?

    Elekää kuunnelko - mutisen tässä ääneen...
     
  3. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    jaahas kyl sie jäljil olet.... ettei olis sen kirotun gazin laatikko.... 8)
     

Kerro tästä muillekin!