Mikrobitissä esitelty Mazda 626

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Eyetech, 1.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tiukalle menee, 2.0 litraa ja 2.3 baria ahtoja. Vapaastihengittävänä siitä parit sadat pollet pitäisi saada, turbolla noilla ahdoilla 400-500 ei ihmetyttäisi minua. Silti kuitenkin 300km/h epäilyttää...

    Nätin auton omalla tavallaan poika on tehnyt. Lähtökohta ei mielestäni ole se paras, mutta kaikki autot ovat muokattavissa. Rahalla saa, moparilla pääsee.

    Hazard
     
  2. Batman

    Batman Gearhead

    Ruma... Enkä oo kateellinen, koska mul on taistelu narina -82.. menee ainaki täysii, eikä edes tarvii turpoo eikä ainakaan tietokonetta..:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Ovat suomalaiset rikkoneet 300km/h rajan moottoripyörällä!. Paikka oli Saksassa autobahnalla, mp oli Suzuki GSX 1300 R hayabusa ja nopeus joka mitattiin tutkalla 12km matkalla molempiin suuntiin keskinopeus n.306km/h muistaakseni, tosin sen verran oli fuskattu että peilit oli riisuttu pois.
     
  5. Tapi

    Tapi Gearhead

    ....poistettu...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tapi 2004-03-12 11:50 ]</font>
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Alkuperäinen kysymys odottaa edelleen vastausta....
     
  7. Alexik

    Alexik 1st gear

    En tiijä onko sama tyyppi, mutta löysin ainakin s-postiosoitteen.
    magnum at mbnet.fi
     
  8. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Jos ei muuta, niin ota vaikka yhteyttä MB:n toimitukseen ja kysäise yhteystietoja tai anna omasi välitettäväksi..

    Tosiaan, tuo alusta. Eihän tehoista ole mihinkään jos ei alusta ole kohdillaan.. ..ja hyvällä alustalla vähempikin teho riittää. :wink:

    Hayabusalla toimittajat ajelivat radalla kuulemma sellaisia 315km/h - 320km/h nopeuksia ihan tehdas kuosissa.. Oli kylläkin suljettu rata (ent. lentokenttä), mutta kumminkin.. Vakio pyörällä (peilitkin kiinni.. :wink: ) hyvä saavutus!
     
  9. b-roc

    b-roc 1st gear

    Muistelisin, että tänä kesänä ainakin Eiranen ajoi n. 317kmh mitattuna vieläpä poliisin tutkaan pitkällä lentokentän suoralla. Tapahtumapaikka taisi olla Joensuu. Ja käsittääkseni Eirasen kawassa ei ole turboa vaan ilokaasut.
     

Kerro tästä muillekin!