Miksei vaihde vaihdu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Janneman, 24.5.2018.

  1. Janneman

    Janneman 2nd gear

    hitaalle nelivedolle kytkettäessä?

    Oon tuossa tunnustellu tuon tahoen -95 menohaluja ojan toisella puolen eikä tunnu vaihtavan pykälää ollenkaan kun on hidas kytkettynä. Onko lie epänormaalia toimintaa tuommonen?

    6.5td ja 4l80e loota
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä ne vaihtuu mutta ei välttämättä niin että huomaat sen. Vedä kepakko ykköselle ja tsiikaa varvikelloa kun heilutat kepakkoa ylöspäin.
     
  3. Janneman

    Janneman 2nd gear

    Jaahas. Mulla on keppi ollu öd asennossa. Ja auto ei kulje kun kävelyvauhtia hitaalla puolen. Kiekuu siihen malliin ettei uskalla kaasutella enempää ettei mee romut väärään järjestykseen koneessa. Kuinka kovaa pitäs kulkea pikkupuolella?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olisko siäl np-241 jäkis ja siinä 2.6:1 alennus. Laske siitä nopeus ihan ite.
     
  5. Janneman

    Janneman 2nd gear

    Eipä onnistu matematiikka ainakaan näin muutaman neuvoa antavan jälkeen. Ja tuo varvikelloki elää ihan omaa elämää. Mutta jos se alentaa 2.6:1 niin äkkiä vois kuvitella että jos se vaikka kulkis 160kmh nopealla niin pitäs kulkea 60kmh hitaalla? Vaan se kulkee ehkä 6kmh hitaalla...
     
  6. Janneman

    Janneman 2nd gear

    Ei oo nämä aitomaatti lootat oikeen hanskassa. Tuolla mun pajerolla kerran serkkupoika oli ratissa ja unohti pikkupuolen päälle maantiellä ja ihmetteli ku ei kulje ku 60. Oli varmaan vauhtia jollaki hammasrattaalla sillon. Sillonki oli neuvoa otettu vänkärin penkillä.:rotfl:
     
    Muokattu: 24.5.2018
  7. Janneman

    Janneman 2nd gear

    No nyt on keppiä heiluteltu ykköseltä eteenpäin pikkupuolella eikä vaihdu vaihteet. Mikä perkeles siinä vois olla? Takaveto tai nopea neliveto päällä vaihtaa normaalisti.
     

Kerro tästä muillekin!