Millä korjata liiallinen uraherkkyys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Stingray, 30.1.2005.

  1. Stingray

    Stingray Gearhead

    En edelleenkään usko, että tuolla profiilimuutoksella on näin suurta vaikutusta. Edellisillä 60-sarjalaisilla kun ei ollut mitään ongelmaa. Täytyy keväällä testata tuota aurauksen säätöä. Jos auto ei mene 60-sarjalaisilla suoraan on vika autossa tai sen säädöissä, ei renkaissa.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Samoin 1977-96 B-koppa farkuissa... Ja suuntavakaita nekin ovat..
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Re: renkaat

    Mulla on tuossa käyttöritsassa tuning renkaat 195/50-15 ja renkaiden olat ovat tosi kulmikkaat. Kulmikkuus näkyy uraherkkyytenä, entiset renkaat olivat jotkut pyöreä olkaiset goodrichit ja meni suoraan valittamatta.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tota noi vissiin sillä renkaan nopeusluokituksellakin on merkitystä. Mitä suurempi luokka sitä jäykempi renkaan sivu on .Eli ei jousta ja ajotuntuma sen mukainen. Itte oon sitä mieltä että pitäs olla kahdet renkaat, toiset parkkiin et on hyvännäköset ja toiset high way käyttöön et on hyvät ajaa. Jos pitää valita niin korkeammat ,autot on ajoa varten. :wink:
     
  5. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Näin aiheeseen liittyen, kuinkas esim. -70 -luvun alun vehkeiden säätöarvot ovat muuttuneet niin koommin ?

    Oletetaan, että puslat yms. ovat kautta linjan käyneet hieman vetelemmiksi. Puhumattakaan siitä, että valmistusvuonna renkaat olivat ihan toisia kuin nykyään.

    Manuaaleista löytyy hyvin casterit, camperit, auraukset yms. mutta mikäs on arvon studioraadin mielipide niiden paikkansapitävyydestä/sopivuudesta tänä päivänä ?
     

Kerro tästä muillekin!