Millaisia akkuja ootte käyttäneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja WBBC, 7.11.2003.

  1. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    WBBC; no harm done :grin:
     
  2. 67

    67 1st gear

    hyviä?tai vielä parempia mustia akkuja.hehheh.tosiasiassa sadallakaan eurolla,et välttämättä hyvää akkua saa.ainakin meillä töissä,on ollut ogelmia ,alkuperäis akkujen kanssa.kun eivät uutenakaan toimi.toisaalta taas,kovastikin haukutun bilteman,akut on hinta/laatu suhteeltaan ollet parhaita.alle 200MK, kestäneet jo 5 vuotta,ja edelleen toimii.

    niin joo,tartteekin ensi kesäksi ostaa uusi akku,kun toi exide tuntuu startatessa tyhjenevän.ainakin auton käynnistyksen jälkeen(käännän avaimesta ja se käy,ei sahailuja)tuntuu lataavan pirun pitkään ja paljon.aiemmin ei ollut moista ongelmaa,vaikka olisikin joutunut"sahaamaan",kutosen kanssa.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 67 2003-11-23 05:05 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 67 2003-11-23 05:06 ]</font>
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla oli eka uus akkupari diesel vanis 60 Ah Hankookkeja, ne kesti 4 vuotta, seuraavat oli 60 Ah Silver Boschit, ne kesti 5,5 vuotta. Nyt vaihdoin uudet 75 Ah Exide Ultrat, katotaan miten ne kestää... Autolla ajetaan ympäri vuoden ja talvella Webasto käy joka päivä.
     
  4. freeride

    freeride Gearhead

    mulla on -89 6,2d vanissa delcot.96 talvella joutu vaihtaan uudet ja edelleen pelaa hyvin.saa nähdä viäkö ne jaksaa ku olis tarkotus ostaa tänä talvena eberi tai webasto.
     
  5. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Just huusivat radion mainoksessa että Varta Blue Dynamic olis voittanut Tuulilasin akkutestin....

    Jippii; minullakin on voittaja-akku :cool:

    Edit; tai vanha versio moisesta :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Vemppu 2003-11-26 15:51 ]</font>
     
  6. Zakke

    Zakke 1st gear

    Pikkarissa 88Ah Bosch Silver, hintaa muistaakseni 160eur.?

    Ei toistaiseksi mitään valittamista. Toimii huomattavasti paremmin, kun edellisen omistajan laittama vanha kotimainen 60Ah diesel/paku akku, joka oli rikki :wink:
    _________________
    www.zakke.cjb.net zakke@renttu.net

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Zakke 2003-11-26 17:01 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!