milloin 2007 BIG POWER MEET?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja weard_racing, 23.10.2006.

  1. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Eli millon on ensi kesän BIG POWER MEET?
    Mistään ei oikeen löytynyt mitään päivämäärää mille vois varata hotellin...
    Missäs porukka on yöpynyt? Pitäs joku hotelli löytää mihin sais auton parkkii ja katon pään päälle kohtuu hintaan..
    Kertokaas ensikertalaiselle jotaan hyviä vihjeitä mitä kannattaa/ei kanna tehdä...
     
  2. Maria

    Maria 1st gear



    Porukka leiriintyy jotkut hotellissa, jotkut camping alueilla ja sissit autoissa.
    Kauheasti avointa mieltä ja ja eräiden kommenttien mukaan siellä täytyy olla koko ajan päissään ettei vaan tarvitse alkaa kuskiksi.. :wink:

    Nimimerkillä Jamant muistaakseni jossain kirjoitti että olisi hotellin ensi vuodele jo varannut..

    Ensi vuonnahan on menossa sitten 30th Annual Big Power Meet
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Ollaan nyt jokunen vuosi käyty ja joka vuosi ollaan telttailtu. Vähän missä sattuu, sinne semmosen saaren peränurkkaan johonkin mettänreunaan aina on mahtunut. :rotfl:

    Onhan siellä myös leirintäalue, eikä edes kovin kallis.
     
  4. pequli

    pequli Gearhead

    Enpä ainakaan minä löytänyt uusimmasta Power-lehdykäisestä tietoa ensi vuoden päivämääristä. Joko heinäkuun eka tai toka viikonloppu on se oikea.

    Kaiholla voi muistella kultaista 80-lukua, kun lauantai-iltapäivällä saavuttiin Tukholmasta Västeråsiin ja löydettiin vielä vapaa hotellihuone.
     
  5. greenrtse

    greenrtse 1st gear

    heinäkuun ensimmäisen täyden viikon viikonloppu,kuten aina viimeset 11vuotta
     
  6. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    No voi kerpele jos ne nyt on jo kaikki huoneet vienny...
    Ei oikee viittis telttaankaan mennä koisaamaan ku sitä nyt ollaan kuitenkin nii jurrissa että unohtaa missä se teltta edes on.. Saati sitten jos autossa pitäs nukkua... :wc:
     
  7. blandis

    blandis 1st gear

    big meet

    jostain luin et olis 7.7 eli sama kun Ruukki PICNIC Weekend
    :pinup:
     
  8. Jasca

    Jasca 1st gear

    Tapahtuman nettisivuilta http://www.bigmeet.com voi yrittää kalastaa tietoa, vaikka vielä sitä ens vuoden päivämäärää ei siellä ole. Mut niinku joku sano, heinäkuun ekan kokonaisen viikon jälkeinen viikonloppu (6.-8.2007). Se se on.

    Ja jos hotellissa meinaa asustaa, niin pikkuhiljaa alkaa olemaan jo kiire, jos meinaa vielä saada huoneenkin ;-)

    - Jasca -
     
  9. Ck

    Ck Gearhead

    Sitä varten ne teltat laitetaan vasta pystyyn kun tullaan kruisinkista. Ja siinähän menee aikaa. 8)
     
  10. studio57

    studio57 Gearhead

    tekiköhän ne dvd:tä 2006:sta olis mukava samalla porukalla sitä joskus katella ja muistella miten hauskaa siellä oli :)
     
  11. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Hotellivarauksia on lähes mahdoton tehdä netin kautta.
    Ehdottaisin soittoa suoraan hotelliin...niin mekin saatiin huoneet varattua.
    ....niin ja se päivämäärä on noin 100%:n varmuudella 5-8.7 tarkemmin siis
    torstaista lauantaihin.Sunnuntaina taas kohti kotia.
     
  12. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    mää tuun vetämään sua korville jos se ei oo silloon ku sä sanot ja seistää siellä yksin ihmettelmäs missäs kaikki on.... 8) 8) :D
     
  13. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Sitten meitä seisoskelee sielä varmasti useampi.... :rotfl:
     
  14. blandis

    blandis 1st gear

    PICNIC

    älkää ny sinne lähtekö ku täälläkin on hyvät bileet
     
  15. Ylli

    Ylli Gearhead

    Noita bileitäkään yhtään aliarvioimatta, niin kyllä BigMeet on jotain ihan omaa luokkaansa....
     
  16. Jasca

    Jasca 1st gear

    Niin, tunti tolkulla cruising jonossa seisoskelua, kadun varret täynnä tingel-tangel kauppiaita ja nurmikoille kuseskelevia hörhöjä ... poliiseista nyt puhumattakaan, ..tun pitkät jonot jokaiselle nakkikioskille & huoltikselle, karsee ryysis itse päätapahtumassa, huonolla tuurilla sieltäkin safkat & juomat loppuu ennen aikojaan, riski päästä hengestäänkin (viitaten menneeseen kesään) jne.

    Ei vaan, onhan toi Power sen kokoinen ja tyylinen tapahtuma, että kannattaa ainakin kerran käydä! Forssan Pick Nick on kuin seurakunnan kahvitilaisuus Poweriin verrattuna.

    - Jasca -
     
  17. Ylli

    Ylli Gearhead

    Miuta säväyttää ainakin se autojen määrä cruisingissa, ja "yleisö" katujen varsilla. Erinäisten tietolähteiden mukaanhan autoja oli näyttelyalueella 10000 ja siihen muut autot päälle (varmaan ainakin samanverran) ja +100000 ihmistä cruisingreitin varrella.....Kaupunkihan on pelkkää "amerikkaa" tuon tapahtuman ajan. Jascan sanoin, kannattaa käydä ainakin kerran, tosin voi jäädä koukkuun. Itse purnasin monta vuotta vastaan verukkeella, että samanlaista se "ryyppääminen" on joka tapahtumassa, mutta todellakin tuo on jotain muuta. Meno alkaa jo laivalla (meno voi olla muutakin kuin aholia!!), ja kyl ainakin meikäläisen korviin kuulosti prkleen hyvältä kun laivan kannella aamulla pärähtää toistasataa amerikkalaista käyntiin, siitäkin huolimatta että toiset savuttaa, ja toiset joutuu käyttämään pitkää starttia, niin on se vaan hyvän kuuloista meteliä korville :lol:. Itse en ole koskaan edes käynyt päätapahtumassa, vaan tapahtuma on kulunut leirissä samanhenkisten ihmisten kanssa törisemällä, cruisailemalla ympäri västeråsia jne...jokainen viettää aikansa haluamallaan tavalla. Tuo on tyydyttäny meidän poppoota ainakin tähän asti, toisia jo yli 10v.
     
  18. blandis

    blandis 1st gear

    big

    joo varmaan on ihan hyvät pippalot ja paljo makeita autoja.....
    tommosia pippaloita ei vaan suomessa kovin monella oo mahollista järjestää.....meillä se tökkää alueen kokoon.... :pinup:
     
  19. shark

    shark 3rd gear

    Eka Poweri tuli kuluttua läpi jo kahdeksankytluvun puolivälissä ja traditio jatkuu.Kaikki kyltit on tallella,jopa ne ekat pahviset -87-89.Niistä on tullut keräilykappaleita.Täydellisestä peltikylttisarjasta pyydetään lähes 5000 kr :eek: .Itse tapahtuma senkun paisuu.Sanomalehdissä kirjoitellaan,television matkaohjelmat vierailevat siellä(jopa lastenohjelmat) ja jopa kuuluisa kokki (näkyy kuulemma Suomessakin) Tiinas mat oli laittamassa Ameriikkalaisvaikutteista ruokaa suoraan kenttäkeittiössä.Suurin turistimaihinnousu koko alueella.Puhutaan 5 milj kruunusta joka jää järjestäjille+ kaupuki saa ison potin.Juttelin 8 vuotta sitten Statoil bensamakin omistajan kanssa,joka on lähellä kenttää.Oli silloin myynyt 3500 kg jauhelihasoosia.Hän sanoi että Power pyhän liikevaihto on yhta suuri kuin koko loppuvuoden sato :) Tänä vuonna pisimmän matkan voittivat Venäläiset jotka olivat usean päivän ajon jälkeen tulleet jostakin Moskovan takaa :p.Olin lomalla Hollannissa muutama viikko sitten ja pysähdyin yhteen Autopuotiin pikku kylässä ja kyllä sielläkin Poweri tiedettiin.Cruisinki on yhtä siirappia ,mikä nyt ei ole ihme 8000 autoa,10000 litraa kaljaa,kuuma ilma,autot keittää ja porukkaa kusettaa ja tuttuja näkyy joten siinä sitten sekoillaan puoleen jos toiseenkin.Itse vältän rantatietä ja kierrän yläreittiä moottoritietä käyttäen vastapäivään,silloin näkee parhaiten.Hällassa Ikean parkissa näkee eniten ja sieltä pääsee myös cruisaamaan.Mulla on kavereita jotka on jättänyt häät ja hautajaiset käymättä kun ovat sattuneet "väärään pyhään".Jos muslimien pyhä paikka on Mecka ja Medina,niin miksei vinkkelimiesten vastaava voisi olla just Västerås.Tossa on linkki itse päätapahtumaan ja jos ei just Västeråsista löydy majoitusta on esim. meiltä Eskilstuunasta vain 42 km konttausmatka.Tällä on myös hotelli ja mökkikyliä plus leirintäalueita.
    http://www.bigmeet.com/sv/index.html
     
  20. 500 CDV

    500 CDV 1st gear

    Shark puhuu täyttä asiaa powerista.
    On meinaan euroopan paras jenkkiauto tapahtuma.

    " Mulla on kavereita jotka on jättänyt häät ja hautajaiset käymättä kun ovat sattuneet "väärään pyhään". "

    Toi on ihan oikea kommentti tapahtuman tärkeydestä itsellenikin.
    On tullut käytyä siellä vuodesta 2000 lähtien enkä kyllä jätä käymättä jos vaan pystyy suinkin lähtemään. Mitä noista häistä tai hautajaisista kun poweri on vaan kerran kesässä :D
     

Kerro tästä muillekin!