milloin 2007 BIG POWER MEET?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja weard_racing, 23.10.2006.

  1. sibe70

    sibe70 Gearhead

    5-7.7 on päivät ja hotelli varattiin jo viime käynnillä ennen pois lähtöä niin kuin viimeksikin.
    Ei tarvi murehtia.
    10 kertaa käyny ja aina vaan -49 fleetlinen nokka sinne kääntyy.
     
  2. CTS

    CTS Gearhead

    Minäkin olen käynyt Västeråsissa vuodesta -90 lähtien joka vuosi kahta kertaa lukuunottamatta, jolloin lähtö estyi oikeasti tärkeysjärjestyksessä ohi menevien asioiden takia.

    Työasiat eivät ole sellaisia. Yhtenä vuonna minulle ei järjestynyt töistä vapaata Big Meetin ajaksi. Ilmoitin pomolle, että lähden joka tapauksessa, tulen sitten ensi viikolla katsomaan vieläkö minulla on työpaikka.

    Olihan se vielä.
     
  3. veekasi

    veekasi Gearhead

    Ens vuonnahan on 30.s meetti. Ilmeisestikin on luvassa kaikkien aikojen tapahtuma. Yleensä on hiukka hiljasta...tais nyt kesälllä kestää la illan rinki vain jotain 4tuntii. Mut jotain edistystäkin on tapahtunu, näyttelyalueelle(lta) ei o ollu enään mitään järjetöntä ruuhkaa. Ja se ikean parkkis on lisänny suosiotaan joka vuos, alkaa kohta loppuun tila sieltäkin.
    Ens kesän huoneet varattiin jo lähtiessä...no yks varattiin vasta kotimatkalla, enköpingistä huoltiksen pihalta ja kuultiin et hotelli on tulikin sit täyteen(klo oli jotain 1)!!!
     
  4. scrode

    scrode 1st gear

    Ole rauhassa, hotellihuone varattu, saat nukkua siellä jos et kuorsaa ja oksentele nurkkiin :)
     
  5. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    oiku kiva 8) kuorsata lupaan mut se oksentelu pitää viel kattoo tarkemmin :D
     
  6. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Pari hotellihuonetta ilmeisesti liikaa varattuna :eek: mut eiköhän niillekin käyttäjä löydy.

    VikingLineltä varattu 5 viimeistä autopaikkaa keskiviikon lähdölle... että kannattaa miettiä jo, että milloin ja mistä aikoo mennä yli :wink:
     
  7. tomperi

    tomperi Gearhead

    hotellit valmiix buukattu,onks teil aamu vai ilta botski?
     
  8. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Kymmenen perättäistä kilpeä pajan seinällä ja ensvuonna on kyllä ihan "pakko" lähtee hakemaan yhdestoista 8)
     
  9. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    iltabotski, torstaiaamuna siis ruåttinmaalla.
     
  10. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Monenakaan kesänä kuten viimeksikin ei oltu varattu mitään hotellimajoitusta vaan kuinka ollakkaan joka yö ollaan hotelissa nukuttu, eli vaikka hotellit on täyteen myyty on myös peruutuksia paljon.

    Sen huomion minkä tein viime kesänä, oli että porukka olikin siirtynyt sinne Ikean nurkalle siis vähän E18:ta Tukholmaan olevan kauppakeskittymän parkkipaikoille. Ainakin lauantaina siellä oli hulinat menossa vielä puolenyön jälkeen. Keskustan cruisingi oli aika laimea edellis vuosiin nähden :-?
     
  11. impala67

    impala67 Double Gearhead

    hyvä että joku koki samoin, veikkasimme paikan päällä että olemme oppineet vain ovelimmiksi vanhemmiten ja osaamme välttää pahimmat ruuhkassa seisomiset? vai onko raggarit kyllästyneet cruisingin ruuhkiin?

    Jotenkin noi parkkiscruisingit ei meikäläistä kiehdo niin paljon kuin keskustassa matelu. vaikka onhan sitä kuminpolttokoheltamista hauska katsella, siinä ei vaan ole semmosta elämysarvoa koska helsinkiin voi sitä mennä kokemaan joka kuukauden eka perjantai ...

    Ensi vuosi on meikäläisellä taas välivuosi powerista, ei makeaa mahan täydeltä joka kesä.
     
  12. JoGGu

    JoGGu 1st gear

    Ensi kesänä tapahtumaan saapumassa ensimmäistä kertaa ja kun porukan kanssa noita nettisivuja lueskeltiin niin löydettiin kohta ettei cruising letkassa ei saa ajaa vaneilla...Tietääköhän kukaan syytä tähän..?
     
  13. Ylli

    Ylli Gearhead

    Kruisailustahan lukee noin
    Cruising: Nowadays the cruising takes place on both Friday and Saturday night. The best cruising is on Friday. The Saturday tends to be too overcrowded. The police is usually OK, but sometimes the alcohol checkpoints are quite frequent. A 100 percent sober driver is vital equipment at Big Meet.
    Mistä sie semmosen tiedon löysit, ettei vaneilla sais osallistua letka-ajeluun??
    Näyttelyalueelle ei taida päästä vaneilla, mutta eihän ne voi millään estää ihmisiä ajelemasta ympäri västersoossia autoilla. Nehän on kuitenkin yleisiä teitä??
    PS. Veikkaan, että kun käyt tämän eka kerran, niin siitä tuleekin sitten joka vuotinen perinne...on se vaan niin ihq :rotfl:
     
  14. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Jokavuotinen perinne tuli mulle ainakin. Neljäs kerta viime kesänä, pitää taas lähteä..... Ja kruisingissa saa ajaa vanilla, siä saa ajaa millä vaan. Nitro-dragstereita ja panssarivaunuja on ollu ja semmosia laitteita että Suomessa on turha edes uneksia että semmosella sais ajaa. Esim. montako laikka-avo-vania on näkyny?
     
  15. hla

    hla Gearhead


    Alunperin toi idea oli kai se että ne sulki eurooppalaiset autot ja puoliks loppuunlauletut Vanit pois Power Campista, koska ne aiheutti suurimmat ongelmat leirintäalueella, eli kyllästyi sikailuun. Ongelmat kuulemma loppui siihen. Ehkä tota on jatkettu myös Cruiseen, en tiedä.... :odroll:

    Eri asia on jos auto on hienosti rakennettu, mut mitään käyttövaneja ne ei taida siellä hyväksyä...

    Siitäkin ne aina hehkuttaa, että toi cruise on yleensäkin niitten suurin ongelma. Se on kuulemma autotapahtuma, mitä pitäis kunnioittaa, eikä muuta. Suomalaisilla on kuulemma hieman ongelmia pysyä auton sisällä ja pitää kaikki vaatteet päällä..... Löytyy tietysti paljon paikallisiakin joilla on sama ongelma, ei kyse ole siitä.

    En mäkään kyllä ymmärrä, et miks tonne pitää lähteä laulamaan, sitä voi tehdä ja tulee tehtyäkin täällä Suossakin niin paljon kuin sielu sietää. Tuolla vois keskittyä enemmän itse tapahtumaan...
     
  16. Ylli

    Ylli Gearhead

    Se o kyl niin käsittämätöntä, ett viereen saattaa lipua joka maailmanlopun vätvätin, tai joku oikea unelma...jokaisesta äärilaidasta löytyy. Toissa vuonnakin viereen lipui hopeanvärinen -65 coupe Impala mikä oli ollut just aiemmin jossain automakasiinissa (Summitin liite :odroll: +900hv) esittelyssä, ja pellin alle mahtui ehkä lohko, kaikki muut osat tunkeutuivat pellin ulkopuolelle :rotfl: Imusarjakin oli niin korkea, että kaasari oli varmaan laitettu tikkailta sinne päälle.

    Mut kuski (kuskeja, meillä oli viime vuonna 3kpl, joiden matkat maksetaan porukalla) kannattaa hommata kruisinkiin, koska sitä ei kannata missata, ja kännissähän ei aja kuin tosi-idiootit. Tosin tuolla sekään ei onnistu...politeja on sen verran tiheään.

    Nythän tuo power camp on on siirretty eripaikkaan kuin näyttely.
    POWER CAMP is no longer on the Power Meet area,
     
  17. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    Ens kesäksi vois tehdä Ylli siun vanista laikka-avon vaikka uima-altaan kera :poff: Sehän ei ole vielä loppuun laulettu.
     
  18. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Niinpä, kalustoa on laidasta laitaan. Täällä samalla sivustolla oli joskus keskustelua lintta-autoista, mielipiteitä oli monenlaisia. Mutta kun jotkut väitti että muissa maissa ei muka ole lintta-autoja kuin Suomessa, niin epäilenpä että joka tuollaista väittää, ei ole koskaan käyny Power meetissä. Linttojen ulkonäöstähän voidaan olla montaa mieltä, mutta jos joku alkaa väittämään että Suomen ulkopuolella niitä ei ole niin kannattais ensin käydä kattomassa ennenku alkaa huutelemaan asioista joista ei tiedä. Meni vähä OT
     
  19. CTS

    CTS Gearhead

    Kyllä. Suomessa lintoissa sentään on useimmiten edes runko ehjä, mutta Västeråsissa pyörii jollain perunasäkillä paskaks hakattuja, lähes olemattomiin ruostuneita ruumiita poikkinaisilla rungoilla.

    Käytiin joskus kysymässä yhden raadon omistajalta, että miten ihmeessä te saatte noi katsastettua? Kaveri vastasi virnuillen, että no eihän nyt Ruotsissakaan sentään tällaisia saa leimattua.
    Ajoluvat saa ostettua kuulemma helposti ja halvalla koko kesäksi.
     
  20. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ja niitä on paljon siellä. Tulee Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, muualta Euroopasta..... On siellä sitten semmosia aikuisten oikeesti todella hienojakin autoja, niitäkin paljon ympäri Eurooppaa. Mutta kun sinne kokoontuu 10000 ajoneuvoa niin kaikkea on laidasta laitaan
     

Kerro tästä muillekin!