millon o testday alastarolla.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mg, 5.8.2002.

 1. mg

  mg Gearhead

  millos on seuraava testisessio alastarossa.?
   
 2. fisu

  fisu Gearhead

 3. -TH-

  -TH- Gearhead

  17.päivä on Motoparkissa kadunmiehen sähäytykset. alastarosta ei tietoakaan.
   
 4. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Motoparkissa on kadunmiehen tapahtuma 11.8. eikä 17.8. !!!!!!!!
   
 5. Moparfan

  Moparfan 1st gear

  25.8.02 on Alastarol ESHRA Bracket, en tiä onko testipäivä vai ei? Ja sit 15.9.02 on Alastarol ESHRA Test Day.Tai ainakin pitäisi olla jos ei sit peruta tai jotain.
   
 6. mg

  mg Gearhead

  kiitos.
   
 7. -TH-

  -TH- Gearhead

  voithan sä heikki mennä motoparkkiin 11.päivä,ilmottele sitten miten ajut meni.<IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif">
   
 8. Fastback

  Fastback Gearhead

  ESHRA:n päivillä saa vetää testiä, harjoituspäivä luontoiset ne ovatkin. Kannattaa mennä, rata on omiaan parantamaan aikaa, olihan siellä nitronatikat hetkisitten ja ainakin viime kerralla ESHRA:n pojat vielä kumittivat koko radan ja pito oli sen mukaista.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  ???

  17.-18.8. on Motoparkissa Fyyran skabat, joiden yhteydessä ei tietääkseni ole kadunmiehille ajoaikaa (?) ... 11.8. sen sijaan on perinteinen kadunmiehen kiihdytystapahtuma.
   
 10. triniemi

  triniemi Gearhead

  FHRA:n kisoissa 17.-18.8. voit osallistua street bracket ryhmään huippuradalla.

  EDIT: siis Motoparkissa.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: triniemi 2002-08-10 20:58 ]</font>
   
 11. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Menin ja totesin, että aurinko paistoi, ajanottolaitteet toimivat ja radalla vieraili päivän mittaan 47 autoa - kiitettävä määrä, ottaen huomioon että tapahtuman ajankohta saatiin tietoon vasta heinäkuun lopulla eikä sitä ehditty juurikaan mainostaa.
   

Kerro tästä muillekin!