Milwaukee, Makita, DeWalt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja LehtinenA, 3.9.2022.

  1. Pertura

    Pertura Gearhead

    Mullaon Milwaukeen akkupulttipyssyt, olen ollut tyytyväinen koneisiin. Pienempi on tämä ja isompi taasen on tämä. Tolla pikkukoneella tekee melkeinpä kaiken mitä on Ramille tarvinnut tehdä, isompi on niihin tilanteisiin kun lopetetaan leikkiminen.

    Ainoa mistä Milky Waylle pitää antaa miinusta, on laturien kestävyys. Multa on mennyt yksi normilaturi ja yksi autolaturi parin vuoden satunnaisessa käytössä, samoin olen työkavereilta kuullut että latureita kuluu. Selvittelipä yksi kaveri syytä laturien kuolemaan, siellä on itsemurhakondensaattori joka palaa ja on perin vittumainen vaihtaa. Tuo oikeastaan ainoa haukkumisen aihe mikä noissa on tullut vastaan.
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    Dewalt toiminut täällä varmaan kymmenisen vuotta. Takuut noissa on uutena, eli jos savu karkaa niin vaihtamaan uuteen.
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Mulla on aika monta Makitan konetta, kun sille tielle lähtenyt (akut ja laturit)
    Harrastekäytössä kestänyt.
    Ebaysta tilaamani Makitan 1000Nm iskuvääntimestä meni rattaat, hyvää oli, että myös varaosia saa edullisesti vaikkapa ebaysta.
    Milwaukee akkuräikkä on myös ja se on kestänyt hyvin.
    Jos nyt lähtisin tyhjältä pöydältä, niin Makitaan päätyisin, kun löytyy autotallivehkeitten lisäksi samoille akuille trimmerit, raivurit, ruohonleikkurit jne...
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ryobilla ei ollut kunnollista pulttipyssyä, joten kun kohdalle sattui sopiva tarjous Milflaukeen koneesta ja akuista, niin semmoinen tuli. Ruohotrimmeriä varten kerkesin jo hankkimaan Ebaysta adapterin, jolla akun saisi kiinni Ryobin laitteisiin, mutta sitten tuo asunnon jakava milffi ostikin suoraan sopivan trimmerin. Hyviä pelejä olleet kaikki kolme.

    Bahcon paineilmapyssy oli ennestään, mutta eipä sitten lopulta jaksanut vedellä kompuraa ja letkuja pitkin pihoja. 70-luvun lapsia ollaan, eli muroja on syöty ja sarjakuvia luettu, niin henkinen selkäranka on nyt sitten mitä on.
     
    teippi-mikko ja jknR tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!