Mini Lundqvistin Camaro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Petri R., 12.10.2018.

  1. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    [​IMG]



    Missähän mahtaa kyseinen Camaro olla?
     
    MRKM, 1purehell, pagi ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Olen lukenut tuon saman jutun aikanaan VM:sta, josta tuokin artikkeli on lainattu.
    Hieno tarina, Lundqvistin itsensä kertomana kuulin sen ensimmäistä kertaa.
    Se mainittu mutka on tosiaan tosi tiukka paljon pienemmässäkin vauhdissa, puhumattakaan 190km/h käytännössä siviili Camarolla !!!
    Tarina tulee aina mieleen siinä kurvissa, kun ajelee Lahden Cruiseen :odcool:

    Camarosta en osaa sanoa, mutta tunsin joskus erään hommassa mukana olleen herran ja kuulin tämän kertoman version tapahtumista...aikaa on jo yli 20 vuotta.
    En edes tiennyt mukana olosta, kunnes satuttiin ajamaan kerran Finnoontietä paikan ohi, jossa Mini kuulemma oli pitänyt tallia ajaessaan rallia ja ilmeisesti myös tämän tapahtuman aikaan.

    Samoihin aikoihin oli myös eräs toinenkin juttu Lahdesta Hennalan liikenneympyrästä Helsinkiin, olisiko ollut motarin päähän Viikkiin Suzuki Katana:lla...kuskina oli muistaakseni nainen...en muista aikaa, mutta sitäkin pidettiin aika hurjana silloin.
     

Kerro tästä muillekin!