Mini tub - mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Risse, 18.12.2021.

 1. Risse

  Risse 1st gear

  Moi.

  Ostin isot kumit cutlakseen ja puukkosaha on laulanut että saan sopimaan. Mietin että myykö joku firma kotimaassa valmiita metallisia sisälokasuojia vai pitääkö tehdä itse? Olisiko vinkkejä?

  [​IMG]

  Kiitos.

  Yritin liittää kuvia mutta taidot eivät riittäneet.

  [​IMG]
   
  Muokattu: 18.12.2021
 2. 1320

  1320 Gearhead

  Voi olla ettei noita kotimaasta ainakaan hyllytavarana löydy, tietysti kannattanee kysyä jos US Parts tai jokin muu kotimaan vauhtiputiikki pystyy sellaiset toimittamaan.

  Tai sitten tekee itse, ei se kovin hankalaa ole sekään. Mä tein Chevy II projektiin itse kun valmiit olisi maksaneet $500. Muutama ilta meni rakennellessa, ei ollut paha rasti. Mutta toki Cutlassin erilainen alusta/korirakenne voi hankaloittaa operaatiota, en tiedä...

  Tuossa näkyy miten tein omat Mini Tubsit: https://kellari.vip/index.php?topic=29.msg1033#msg1033
   
  Seevu tykkää tästä.
 3. Risse

  Risse 1st gear

  Kiitos vastauksesta.

  No niin, sain vihdoin liitettyä kuvan. Eli ei nää taida olla enään mitkään minitubsi-hommat vaan vaati kokonaan uudet lokarit.. kaikki piti leikata pois että sain kummit sisään ja jätin varauksen reilulle madallukselle jos tulee laitettua ilmapussit jossain kohtaa..

  Edit. Täytyy näköjään vielä pienentää kuvat ennen lähetystä..


  [​IMG]
   
  Muokattu: 19.1.2022

Kerro tästä muillekin!