minkä kokoiset vanteet road runneriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja persus, 17.11.2010.

  1. persus

    persus 3rd gear

    onko kellään faktaa minkä levyiset american racingin torgue thrust 2 vanteet mahtuu varmuudella -70 roadrunnerin alle....kyse lähinä takavanteista,halkaisija tulee olemaan 15" mutta mahtuuko 10" LEVEÄ ILMAN ETTÄ OTTAA KIINNI...OLISI VIELÄ TARKOITUS HIEMAN MADALTAAKKIN AUTOA..vai joutuuko tyytymään 8 tuumaisiin?
    eteen varmaan kin 7"

    jos jollain on kuvia omista autoistaan kyseisillä vanne leveyksillä niin olisin kiitollinen jos voisi linkittäää kuvia niin voisin niiden pohjalta suorittaa vähän tutkivaa journalismiä ,jotta mitkä vanteet näyttäisi hyvältä omassani!
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tätä aihetta on käsitelty tuola jossain aikasemminkin,mutta -69:ssä joihinki mahtuu 295/50 10" vanteella hyvin ja toisiin joutuu muokkaamaan koteloita,esim minun satellitessa.
     
  3. persus

    persus 3rd gear

    kiitos vastauksesta!luin kyllä topicin läpi mutta en huomannut sellaista kohtaa!
    mitä jouduit lokasuojille tekemään? ja oliko kyse nimen omaan torgue thrust 2 vanteista joissa et muistaakseni -44 ??
     
  4. 2dht

    2dht 3rd gear

    Kyllä ainakin tohon omaan autoon toi 5,5 backspace on aika optimaalinen. Siis 10 tuumaa leveälle vanteelle. Jos enempi ulospäin levittävä vanne, niin varmaan ottaa sisäloksun ulkoreunaan kiinni. Sitä varmaan voi vähä modata, ku se kaartuu silviisiin sisäänpäin. Mut jos on et -44, ni sanoisin et ei onnistu. 5,5 backspace = et 0
     
  5. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla on weldin pro-starit 10x15 ja bs 5.5" . sisälokarin ulkopuolella on semmonen "pahka"joka minun piti poistaa,akselissa 2" laskupalat.Nimimerkki KUE:n satellitessa taasen tuo vanne menee paikolleen ilman muokkausta,en tiedä miksi,ja sittenhän nuo akselit on hieman enemmän vänkärin puolella(noin 6-10mm)mulla on pyöränkaari aikalailla vanteen reunan kohalla.kannattaa kokeilla eri vanteita ennen ostospäätöstä jos vaan "kavereilla"on lainata.
     
  6. persus

    persus 3rd gear

    kiitos taas vastauksista!minkä kokoisia renkaita ootte laittanu noille 10" vanteille?
    mitenkäs toi amerikan et on tulkittavissa?ilmeisesti 5,5 on tietysti keskelläkoska 10" vanteen ulkoleveys on aika lailla 11" mutta mitataanko se sisä vai ulkoreunasta jos backspace vai mikä se ny oli onkin joku muu?

    multa on ilmeisesti ne pahkat jo poistettu kokareista!
    onko sillä joku tarkoitus että se akseli on sivussa?
     
  7. persus

    persus 3rd gear



    tarkoititko että sulla on leveyssuunnassa vanteen reuna lokasuojan reunan kanssa samassa linjassa vai sivulta päin katsottuna?
     
  8. 2dht

    2dht 3rd gear

  9. persus

    persus 3rd gear

    nyt selkis!kiitos linkistä! 8)
    ainaki noi amerikan racingin torgue thrustit mitä us parts saa näköjää unohtaa 10 tuumasena ku näkyvät olevan -44 et:llä...ei mahu kyl millää...8 tuumasiin olis näköjää takana tyytyminen niissä oli et -18 luulis mahtuvan ainaki ja edessä varmaan sit 7" niissä näköjää et -5 jos tollaiset haluan :x
     
  10. cuda69

    cuda69 Gearhead

    sori,siis tietysti sivustapäin katsottuna.
     
  11. persus

    persus 3rd gear

    olkisiko arvon herroilla linkittää mitään kuvia autoistaan?
     
  12. persus

    persus 3rd gear

    ainiin ja oletteko keulan madantanut madaltavilla olkaakseleilla ja mistä ostanut niitä vai löysännyt vääntösauvoja? 8)
     
  13. 2dht

    2dht 3rd gear

  14. cuda69

    cuda69 Gearhead

    minun autosta muutama kuva Kemin näyttelystä09 (paalupaikka.com) ja kahelta kesältä 09 ja 10 kalajoen sm kisojen parkkipaikalta.
     
  15. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

  16. persus

    persus 3rd gear

    samaa mieltä!!!
     
  17. 2dht

    2dht 3rd gear

    Kiitos, kiitos... :)
     
  18. persus

    persus 3rd gear

    tein omaista 10 tuumasista vanteista vähän analyysiä niin et näyttäs olevan 24 ja bacs base 4" ja nää kyl menee alle mut joutuu takaiskareissa pitämää ilmaa jonku verran tai montuissa ottaa kaaren reunaan kiinni....ja madaltamiseen ei ole näillä vanteilla mitään mahdollisuuksia!
     
  19. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ei täsmää analyysit: -11:2+4"=-1.5" eli -38mm
     
  20. 2dht

    2dht 3rd gear

    No hittolainen, nyt putosin rattailta... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!