Minkä laatikko? th-350

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja outroadrebels, 26.3.2009.

 1. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  Rupesimpa tuossa laittamaan th-350 lootaa oldsin 307 perään...no eihän se käy sinnepäinkään. vertailin tämän lootan pulttijakoa chevyn ja oldsin vastaaviin ja ne ei ole samanlaiset!! :eek: tämä th-350 on dieselinperästä, kuulopuheen mukaan 5.7d, onko dieselissä muka eri pulttijako mitä bensa koneessa? vai onko loota sitten 6.2d:stä...ei ole tallilla nyt muita verrannaisia kuin th-200r4 bop, th-400 olds ja chevy manuaali...

  Outroadrebels/Jouni
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  5,7 diisseli on Oldsin lohko, jonka jako on sama kuin tuon Olds 307 koneen... Joka on erilainen kuin Chevyn koneissa...
  6,2 diisseli on Chevyn (ja siis Chevyn jaolla).
  Eli tuon Olds 307:n perään sopii nuo missä on Oldsin jako tai bop-jako (tai universaali joka käy myös Chevyyn).
  Eli muut noista sinulla olevista sopii paitsi Chevyn manuaali... (jossa ilmeisesti sama jako kuin tuossa 350-askissa...)
   
 3. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  Juu kyllä se tuo laatikko homma muuten on selvä...ihmetytti vain tuon 350 jako mut tarkemmin kun mittailin niin sehän käy tuohon chevyn lohkoon vaikka siitä puuttuukin se ylin korvakko siitä keskeltä mikä taas on tuossa chevyn manuaalissa....eli se 350 loota on mitä ilmeisemmin sitten 6.2d perästä...nooh pitää tuohon 307 perään laittaa tuo th-400...ei kellään sattus olemaan yokea th-400seen?

  Outroadrebels/Jouni
   

Kerro tästä muillekin!