Minkä moottorin.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5.7 olssi, 2.6.2010.

 1. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Voipi olla typerä kysymys,mutta kysynpä silti.Minkä/mistä moottorista tekisit noin 10,s katuajettavan,jos auto painaa 1800-2000kg vai tekeekö mistään.Kaikki mielipiteet tervetulleita ja kustannukset olisi motin tekemiseen mahdollisimman minimaaliset.Sillä rahaahan saa menemään mitä perse kestää/ei kestä.Moottori saisi maksaa max, n 8000-9000e.Moottorin pitäis olla ihan toimiva katukäytössä.
   
 2. DX

  DX Gearhead

  mahdollisimman isosta ahdettuna,
  voi silti olla aika tekemätön juttu alle kympin budjetilla noin raskaalla hytillä, ainakin ilman leveitä kunnon sliksejä, katuslikseillä epäilen.

  Tossa laskuri millä voit kikkailla mitä tehoja vaaditaan, alustan roolihan on sit vielä asia erikseen ja noin nopeessa hytissä jo erittäin merkitsevä.


  http://www.ajdesigner.com/fl_horsepower_elapsed_time/horsepower_elapsed_time.php
   
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo, samaa mieltä et suht suuri ja ahdinta. Jos ei kesto oo prioriteeteissa päällimmäisenä, niin kyllä sen vois tohonkin rahaan saada motin tehtyä. Toi paino vaan tuppaa tekee tepposiaan joka asiassa, eli alustalta vaaditaan enemmän ja tietty voimansiirron komponenttien pitää olla jotain muuta kun 10 sekan sevykakkosessa. Niihin uppoo äkkii se toinen kymppi.
   
 4. juti

  juti 2nd gear

  Jep, kokemusta on. :wink:
   

Kerro tästä muillekin!