Minkälainen moottoristetoskooppi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 29.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    On kokeiltu kumiletkuja ja mitä lie kalikoita vaihtelevalla menestyksellä, olisi mukava kuulla mahdollisimman hyvin kaikki kilkutukset ym.
    Kysymys kuuluukin mistä saa moottoristetoskooppeja ja minkälainen olisi hyvä? Missä hinnoissa liikutaan?

    - Taneli
     
  2. KALE

    KALE Gearhead

    CD CARDIC luettelo, eli Atoyn tuotevalikoimasta löytyy varaosanumero on C990170 hinta 7,10€
    Atoyn tuotteitahan myyvät miltei kaikki vara-osa myymälät. 8)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tuo Bilteman versio on toiminut ainakin mun tarpeeni mukaan: Laakerivikoja ja naputtavaa venttiilinnostajaa etsiessäni.
     
  5. VRC

    VRC 1st gear

    Ennen kuin näitä kaupallisia tuotteita olikaan niin hyvin onnistui työntämällä pultti sopivan muoviletkun päähän. Letkun avoin pää juntattiin korvaan ja pultti painettiin kuunneltavan kohteen kylkeen ja erinomaisesti kuului laakerin rohina.

    Vähän vaikea kuvitella todella oleellista parannusta tähän peruskonseptiin, sävelkorvastahan se on kumminkin kiinni, eli siis että ymmärtääkö jonkin äänen olevan normaalin tai epänormaalin.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo kyl tää on älyttömän herkkä tää bilteman moottoristetoskooppi pitää oikeen varoa että ei korvat hajoa kun kolauttaa anturipään johonkin.. suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!