Minkälainen säädettävä hiomatuki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 6.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarttis tehdä pohjatöitä ennen maalausta, ja erittäin tärkeä apuväline on hyvä hiomatuki. Itellä on jo sellainen kämmeneen mahtuva mihin saa hiekkapaperin kiinni, toimii. Nyt tarvittaisiin sellainen joku 40cm pitkä säädettävä hiomatuki, säädettävä siksi että saa oikean kaarevuuden kätevästi. Törmäsin tossa 3M:n tuotteeseen sellainen violetti missä on säätö, muuten kaikki hyvin, paitsi että hintaa oli 100€ (alennettuna)
    Ovatko nämä todella näin arvokkaita, voiko vastaavan vehkeen saada jostain halvemmalla? Entä pituus törmäsin myös venekäyttöön tarkoitettuun 75cm pitkään tukeen. Liian pitkä autonpelleille?

    - Bodyman
     
  2. janzamar

    janzamar 1st gear

    ite en oo edes koskaan etsinyt..vaahtomuovipatjan palasta leikattu
    on toiminu ,vaikka sillä ei paljoa voikkaan painaa.
    vaihtaa vaan hiekkapaperin vähän useammin.
    ja menee automaattisesti auton muotojen mukaan..ei nyt kovin
    karkeaa pintaa edes kannata yrittää sellaisella..
     
  3. -TH-

    -TH- Gearhead

    kokeile tehä ite, esim. latikasta tai puurimasta taso ja säätöön kierretankoa. eli kopsaat panssariviilan suurinpiirtein. minä ainakin kokeilisin tehä ite jos 100e maksaa kaupassa.
     
  4. -TH-

    -TH- Gearhead

    jäipä eilen tämä juttu mieleen seikkailemaan ja tallia siivotessa sain taas idean..... :D

    se tuki olisi ehkä kätevin tehä pätkästä vanhaa suksea, suksihan on joustavaa. siihen vaan kierretangosta kiristin.

    hyvä kierrätysidea,häh? pankee tämäkii siihen niksiosastoon. :rotfl:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    EI toi suksiidea huono olis ollut, no kävin ostaan sen kaupasta, ei jääny aikaa valmistaa sitä vehjettä itse kun on moottoriremontitkin menossa.
    Ei tää huono oo, tarrapintainen kiinnitys paperille, jossa reiät saa imurinkin päätyyn kiinni. Epäilemättä se 75cm ois ollu liian pitkä paitsi tietysti jonkun käkkylän pelleille :lol:
    Ehkä tää on vielä hintansa väärti kun maalaukset onnistuu kerrasta ja erikoismaalit maksaa.

    - Bodyman
     

Kerro tästä muillekin!