Miradan virrat kateissa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja fmila, 22.5.2007.

  1. fmila

    fmila Gearhead

    Dodge Mirada -81 + 318.

    Otti ja sammui kesken ajon. Nyt koelauta pimeenä + käyntivirrat kateissa ja startti ei saa herätinvirtaa?? Virtalukko tuntuu kuitenkin toimivan, kun lämppärin flekti kyllä pyörii virrat päällä.

    Löytyykö jostain kätköistä joku pääsulake?? Oisko kellään kytkentäkaavaa moiseen laitteeseen?
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

    Oletko perusjutut katsonut, eli akun navat ja liitokset, akku-moottori-kori maadoitukset ja johtojen läpivienti tulipellissä.

    Mulla olisi Haynesin repair manual Dodge, Plymouth & Chrysler 71-89, näyttäisi olevan kytkentäkaavioita tuonkin ikäiseen...missä päin olet Helsinkiä?
     
  3. Vika ei ole akun navoissa tai liitoksissa, koska lämppärin moottori pyörii hyvin. Luultavasti valotkin toimivat? Korjaukseen tarvittavat osat saat satasella, mahdollisuus myös asennukseen. Korjausoppaat, korjaamokäsikirjat ym. löytyy myös. 050-5117192
     

Kerro tästä muillekin!