Missä 59 buickit lepää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja amalo, 1.5.2003.

  1. bbford

    bbford Gearhead

    Seinäjoella ´59 4D HT Flattop ja ´60 avo.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: bbford 2003-05-02 18:21 ]</font>
     
  2. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Njoo.. Yksi valkoinen '59 avo oli tänään ainakin Turussa. Osallistui oikeen retkeilyajoon. Hieman kulahtanut, mutta ihan suht' siisti.
     
  3. Foxy lady

    Foxy lady 1st gear

    Mitäs radikaalia sille tehtiin ?? :wink:
     
  4. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Mihin katosi se Dimin 59 avopuikkiprojekti?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    eihän vaan ylistarossa olis tuollainen siinä esson vieressä ???
     
  6. lake ender

    lake ender Gearhead

    Nastolassa (Lahdesta Kouvolaan päin 10 km) on seissyt sininen 4 ovinen sedan niin kauan kun muistan(10v) Näkyy hyvin Lahti-Kouvola tielle aina kesäisin. Tunnistaako kukaan omakseen?
    Kaukaa katsoen ihan siistissä käyttökunnossa.
     
  7. Mosse

    Mosse Gearhead

    Tampereella majailee yksi -59 Tumman punainen 2DHT. Eipä oo paljon kahteen vuoteen ainakaan liikkunut, paitsi maalarille keväällä. Pojat on ukkoontunu...
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  9. LGC62

    LGC62 1st gear

    Se avoprojekti pääkaupunkiseudulta päätyi Oriveden kautta Nurmekseen. Nykyinen omistaja on Buick harrastaja (omisti ennen mm. Rovaniemellä/pääkaupunkiseudulla liikkuneen sinisen 59 4 D HT Electran)ja kampe valmistunee lähivuosina. Tällä hetkellä talonrakennus vie kuitenkin suurimman osan ajasta, mutta eiköhän kaveri tulevana talvena jo siirry taas Buickin kimppuun.
     

Kerro tästä muillekin!