Missä autoissa 36 spline pitman arm?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Topias74, 14.3.2015.

  1. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Missä kaikissa autoissa on 36 spline pitman arm? Mikä määrä moparissa esim challenger ja cuda? Dodge ram? Ford pick-up? Kertokaa ketkä tiedätte asiasta jotain! Pitäis löytää sopiva pitman arm mustangin muuteltuun ohjaukseen! Tulossa Omegan ZF:n tehostettuun simpukkaan!

    Pitäisi olla 1 1/8" tai noin 28mm booritus ja kapeneva ja lähteä simpukalta ylös hiukan ja päässä nivel. Helppivä kaivataan!! :-?
     
  2. Commodåren

    Commodåren 2nd gear

  3. Herje

    Herje Double Gearhead

    Kuopiossa pyörii -62 chrysleri missä omegan simpukka.
    Muistelisin että oli ihan syslerin omalla pitman armilla mitä hieman muokattu.
     
  4. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Joo, luettu on monia sivustoja mutta tarkkaa tietoa ei ole. Kuvista näyttää että tuo moparin pitman arm olis aika lähelle oikeaa. Pitäis vaan saada tietoa niistä booreista ennenku hommaa osia. Mutta hyvä että alkaa tulla vähän edes tiedon jyväsiä vinkkejä. Lisää vaan....
     

Kerro tästä muillekin!