Missä jenkkien huoltoa Joensuussa?

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja cowboymiki, 4.10.2009.

 1. cowboymiki

  cowboymiki 3rd gear

  Edullista ja osaavaa jenkkien huoltoa etsin Joensuusta. Auto on -84 Parisienne STW, 305+th700r4. Rochester ja alkuperäiset "saastelaitteet". Check engine syttyi ja kulutus on matka-ajossa mielestäni yläkanttiin, eli n. 20 litraa/100 km. Opiskelijabudjetilla ja omilla taidoilla saan varmaan enemmän tuhoa aikaan, jos itse yritän korjata. Joten, missähän Joensuun seudulla voisi jenkkirautaa kohtuu hintaan huollattaa?
   
 2. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Brittivehkeen huolto sujui ongelmasta huolimatta hyvin Auto-Kätevällä eikä maksanut mielestäni paljon, taisi olla 50e/h.
  Tosin miten lie sitten niiden sähkövinkeiden laita?
   
 3. LÄPÄLÄPÄ!!

  LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

  ei halvin mutta osaamista pitäs löytyä timosenautolta(merkkiliike).autoelmollakin olen käyttäny.mullakin poltteli tuota valoa..lamda-anturi oli paskana.samoja lukemia kulutteli.15litraan tasaantu kulutus.pitäs saada noi vikakoodit ulos niin tietäs vähän ehtiä vikaa..itellä tysin samanlainen kottero,nyt vaan taas vaihteisto paskana :cry:
   
 4. cowboymiki

  cowboymiki 3rd gear

  Auto-Elmolla käytin. Ei löytyny vikoja. Tarvii varmaan perehtyy tohon ryypyn toimintaan. Kone käy korkeilla kierroksilla mielestäni aika pitkään ennenku ryyppy lähtee pois päältä.
   
 5. LÄPÄLÄPÄ!!

  LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

  itelläkin kävi korkeita kierroksia kyseinen vehje,kaipa niissä se ryyppy jumittaa vanhemmin..korjaussarjoja luulis löytyvän..? :odroll: mulla helpotti ainaski kun kaasua poljeskeli pohjaan muutaman kerran..toki pitäähän sen ryypyn ollakkin päällä jonkun minuutin kai,ainaskin sen aikaa kun lasit raappaa puhtaaksi..ja siinähän menee joku minuutti kun on sitä lasiakin mitä raapata :D ja itellekkin tulee samalla lämmin :lol:
   
 6. Jube-setä

  Jube-setä 1st gear

  [MAINOS/] Meijän liikkeellä on kyllä kateltu kaikkea corollasta corvetteen, eli ehdottomasti kyselemmään! Joensuun Autotarvike, Kuurnankatu 10. 013-224439 [MAINOS LOPPUU]
   

Kerro tästä muillekin!