Missä jenkkien huoltoa Joensuussa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja cowboymiki, 4.10.2009.

  1. cowboymiki

    cowboymiki Gearhead

    Edullista ja osaavaa jenkkien huoltoa etsin Joensuusta. Auto on -84 Parisienne STW, 305+th700r4. Rochester ja alkuperäiset "saastelaitteet". Check engine syttyi ja kulutus on matka-ajossa mielestäni yläkanttiin, eli n. 20 litraa/100 km. Opiskelijabudjetilla ja omilla taidoilla saan varmaan enemmän tuhoa aikaan, jos itse yritän korjata. Joten, missähän Joensuun seudulla voisi jenkkirautaa kohtuu hintaan huollattaa?
     
  2. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Brittivehkeen huolto sujui ongelmasta huolimatta hyvin Auto-Kätevällä eikä maksanut mielestäni paljon, taisi olla 50e/h.
    Tosin miten lie sitten niiden sähkövinkeiden laita?
     
  3. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    ei halvin mutta osaamista pitäs löytyä timosenautolta(merkkiliike).autoelmollakin olen käyttäny.mullakin poltteli tuota valoa..lamda-anturi oli paskana.samoja lukemia kulutteli.15litraan tasaantu kulutus.pitäs saada noi vikakoodit ulos niin tietäs vähän ehtiä vikaa..itellä tysin samanlainen kottero,nyt vaan taas vaihteisto paskana :cry:
     
  4. cowboymiki

    cowboymiki Gearhead

    Auto-Elmolla käytin. Ei löytyny vikoja. Tarvii varmaan perehtyy tohon ryypyn toimintaan. Kone käy korkeilla kierroksilla mielestäni aika pitkään ennenku ryyppy lähtee pois päältä.
     
  5. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    itelläkin kävi korkeita kierroksia kyseinen vehje,kaipa niissä se ryyppy jumittaa vanhemmin..korjaussarjoja luulis löytyvän..? :odroll: mulla helpotti ainaski kun kaasua poljeskeli pohjaan muutaman kerran..toki pitäähän sen ryypyn ollakkin päällä jonkun minuutin kai,ainaskin sen aikaa kun lasit raappaa puhtaaksi..ja siinähän menee joku minuutti kun on sitä lasiakin mitä raapata :D ja itellekkin tulee samalla lämmin :lol:
     
  6. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    [MAINOS/] Meijän liikkeellä on kyllä kateltu kaikkea corollasta corvetteen, eli ehdottomasti kyselemmään! Joensuun Autotarvike, Kuurnankatu 10. 013-224439 [MAINOS LOPPUU]
     

Kerro tästä muillekin!