Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. taunusstyle

  taunusstyle 2nd gear

  laita vaan suosiolla uutta ja paksua piuhaa joka paikkaan sillon saat eliminoitua sähkön puutteen pois
   
 2. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  Taas on leppäjeeppi lintta pihalla. chevy carbage oldsin 403 pikkulohkolla :D
  Ruma kun rullatuoli mut kohtii rivakka liikahtamaan...
   
 3. Vemppu

  Vemppu 1st gear

 4. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Pitääskö ruumihin mitata yleisvirtamittarilla vielä akun napojen, tai siis lähinnä + ja - akunkenkien välinen vastus, että onko todella näin että virta katoaa, vai onko vaan että on huonot maat ja siksi startti ei saa kunnolla virtaa
   
 5. wiwwe

  wiwwe 2nd gear

 6. raggar

  raggar 3rd gear

  On näissä eu-maissa eroa:

  http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ol ... res=EXPORT

  Saksassa saa näillä ajaa nestekaasulla(lpg), mikä tässäkin näyttää olevan käyttövoimana. Suomessa se on äärimmäisen rangaistavaa, jos tälläisella polttoaineella ajaa niin tulee siitä maksuun polttoainemaksu, joka on reilu 300 euroa päivältä :rotfl:
   
 7. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mun mielestä noissa on molemmissa päissä hinnoittelussa pientä vikaa...

  Tuos suurvirveli saman väriset oldsit: Suomessa 1300e, Germaaniassa 7900e, Suomi versiossa puut vähän kärsiny, mut sisusta siistimpi/vähemmän kuvia.
  7900 on aika paljon taksimallin prameammasta farkusta... 1300 taas aivan liian vähän yli 25 vuotiaasta siistikuntoisesta fullsizestä. Näiden hinnat voisi olla kohdillaan, jos siististä yksilöstä vois pyytää noin 3-5000 euroa?

  Mutta ymmärrän molemmat näkökannat; Suomessa "yleinen" raggarirauta jolla ei saa edes ajaa "täpöö", Saksassa hyvin varusteltu harvinaisuus ison perheen tarpeisiin.

  Sama juttu mennee toisin päin taksimersujen kanssa... Suomalaiset hakee euron kuvat silmissä sieltä autoja, joiden takapenkille on oksennettu.
   
 9. Ruumis

  Ruumis 3rd gear


  Kunnosta riippuen, farkkujen hinnat pitäisi olla 2000-7000e.. Ei moni auto tuota niin paljon rahoilleen vastinetta kun tämmönen, varsinkin jos löydät hyvän alta 2000e... Kuitenkin V8 jenkki kyseessä, ja aito semmonen :wink:
   
 10. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Banzuikin buikis on ainakin hinta kohdillaan, kyl mä siihen liki sen viis tonnia oon hakannu vaikka se ei oo edes mun auto :eek:
   
 11. fisu

  fisu Gearhead

  se on se +-kaapeli startille, 4€ vetoa :rotfl:
   
 12. Ruumis

  Ruumis 3rd gear


  Heh, kyllä se aikuisen oikeesti vetää akun tyhjäks. Laturi sentään pelaa ja näyttää 14,7v käydessä niinkuin aina, akku lepotilassa(kun oli vielä ehjä) 12,7v.
  Sillonkun se vetää tyhjäks, niin kanssa vetää :D lepotilassa nykyään on ollut mahtavat 0,5v jäljellä, mittailtu on.

  Mikä tahansa, maavika tai mikälie, purkaa se akun myös lepotilassa vaikka ei edes yrittäisi startata... Sehän tässä on se "mielenkiintosin" juttu...
  Kyllä se startti sentään naksuu ja pitää mahtavia vinkuääniä ja pyöräyttää kierroksen jokaisella yrityksellä :rotfl: Ainoastaan apuvirralla kuitenkin, täydellä akulla vaan lentää kipinöitä plussanavasta kun koittaa startata, noin 3-4 yritystä niin virrat katoaa ja edes virtalukon bongeri ei kykene piipittämään enää oikeella tahdilla...

  Kunhan nyt edes tämän vian sais kuntoon niin saís ajettua pois vieraan pihasta, senjälkeinen tulevaisuus hyvinkin epäselvä.

  Kyllähän nuo viritysideat päässä kytee, mutta tarviis jonkun true harrastajan kaveriks että sais edes puolet oikein :poff:
   
 13. Banzuik

  Banzuik Gearhead

  Ittiäs saat syyttää, en oo pakottanu :poff: Myynnissä tuota laitosta ei tulla näkemään, kellään oo semmosia rahoja maksaa siitä. :lol:
   
 14. raggar

  raggar 3rd gear

  Eiköhän tässä ole yksi syy, ei kunnossa olevista liitoksista lennä kipinöitä.
  Tee/teetä uusi kaapeli plus-navalta startille.

  Sitten kun oot saanu kaikki kaapelit ja liitokset kuntoon, voit ruveta tutkimaan vieläkö akku tyhjenee. Pihtimittari on tässä kätevä, näkee suoraan kuinka paljon amppeereita patterista karkaa.
   
 15. Itel sama vaiva ton Pontiacin kans. Mun ei sitä kannata enää suomenmaalla myydä, kun kukaan ei maksa piilofarmarist niin paljoo mitä tuo maksais. :rotfl:
   
 16. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

 17. Holley

  Holley Gearhead

  On vaan niin tympee myynti-ilmo; yksi kuva ja "ei hinnoiteltu", että lisäisi paljon kynnystä kysyä tuolta mitään. No, jos tosiaan on "ei pakkomyynnissä", niin onhan se loogista. Kerrankin Olds, joka on siisti, tosi kiva sinänsä! Ne on useimmiten huonokuntoisimmat.
   
 18. Rust Devil

  Rust Devil Gearhead

  Tollasta tällä kertaa.
  Kuvat ennen ja nyt.


  [​IMG]


  [​IMG]
   
 19. aika khuul. 8)
  Ite väänsin viimekesän tämmösen.
  [​IMG]
   
 20. Ruumis

  Ruumis 3rd gear


  Nyt uusittu startille menevä piuha + navalta, ei vaikutusta asiaan.
  Koneen takaa oleva maapiuha seuraavaks, kunhan nyt aluksi etsii hyvän jatkovarren että saa paikat auki(huomisen hommia)
   

Kerro tästä muillekin!