Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. hevimies

  hevimies Gearhead

  Tänään sain innostusta lähteä irrottamaan chevyn etuovia jotka ärsyttävästi roikkuivat ja ottivat aina kiinni siihen lukkotappiin.
  No hitsattavaa paljastui ovista vedin viellä hiekkapuhalluksella niin saa suojattua kunnolla.

  Mikäs on sellanen kiihdytyksessä kuuluva jyrinä?
  Alotti sen eilen ja kuulostaa aika pahalta onko turbaanissa jotain vialla vaiko uskaltaako sillä ajella siitä huolimatta.
  Esamaan aikaan alkoi jännä tärinä jarrupolkimessa ja ratissa kun jarrutti autolla?
   
 2. fennia

  fennia Gearhead

  Tiedä näistä. Tällä viikolla toin 6:n metrin rhs kankea melkosen lastin Buickilla. Ukko ihmetteli ensin, että miten meinaat tonne saada. Hyvin ne mahtui, takapenkki nurin, luukku auki ja vähän kuormaliinaa tueksi....
   
 3. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  kannattaa katsoa et pyörät/laakerit on kiinni ja jarru kamat ehjät
   
 4. taunusstyle

  taunusstyle 3rd gear

  gardaaninn ristikot väljät tai pahimmassa tapauksessa perän pinjonin laakerit.taunuksen perässä ainaki alko jyrräämään kun laakerit hajos pinjonilta,mutta se nyt onki taunuksen perä :odroll:
   
 5. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  mistä ootte hommannu etu ja takaovien tiivisteet ja paljonko maksaa? alkaa olla ajankohtasta.
   
 6. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  pitäkää sitten tietonne
   
 7. Banzuik

  Banzuik Double Gearhead

  On tuosta tainnu olla juttua jokusia sivuja taapäin?
   
 8. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  Jotenki alkaa selvitä missä ne kaikki farmit on... Meitin porukalla taitaa olla 7 vai 8 gm farkku :) itellä on vuoden sisällä ollu 3 ja kaks pyörii edelleen kuvioissa ja kolmas on oma :)
   
 9. G20

  G20 Gearhead

  Etu oviin tuli hommattua Soff Seal tilkkeet South West Tradesta, hinta oli 140€/parille tosin noi odottaa edelleen asennusta takaluukussa.. :oops:
   
 10. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  south west tradella ( löytyy hyllystä) ja us-partsilla on samanhintaset. etu ja takaovet yht. 280e.
  mites noitten toimitus on yleensä toiminu ( aikoinaan yhestä firmasta ukko kyseli osia ja ja lupasvat laittaa kunhan tulee usan pääst suomeen, eipä oo tänäkään päivänä kuulunu mitää).
   
 11. Stance

  Stance Gearhead

  Minä en ole ihan täysin tyytyväinen SoffSealin tiivisteisiin GM farkkuun. Laitoin omaani etuovien tiivisteet SoffSealilta, mutta tiiviste on minusta liian ohkainen verrattuna alkuperäiseen tyynymäiseen tiivisteeseen. Sinänsä SoffSealin tiiviste on asiallinen, muoto on oikea ja kiinnitysnastat on oikeilla kohdin mutta saisi olla "läskimpi". 140€ maksoin silloinkin etuovien tivareista, SWT:lta sain hyllystä.
   
 12. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  kiitoksia tiedoista niille jotka raottivat salaisuusverhoaan
   
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Morjens...

  Mietin tässä hääkoristusta tuohon Buickkiin...

  Onkos kukaan oikeesti kuljettanut mitään noilla taakkatelineillä? Siis niillä katolla olevilla kromikahvoilla, kuvia sidonnoista?

  Millähän se kaulakoriste on kiinni? Jengoilla? mikähän mahtais olla kierre?

  Ajattelin puuhastaa tuohon taakkatelineelle jonkun aiheeseen sopivan "dioraaman" vaneerilevyn päälle... Ja keulakoristeen kun joku on varastanut aikojen saatossa, niin ajattelin siihenkin väsätä jotain sööttiä.
   
 14. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Mitäs mahtaapi sanoa th2004r jos sinne lykkää Mobil atf 220:stä?
   
 15. Äläs nyt, eihän niitä ole juuri yhtään kertynyt.... :rotfl:
   
 16. Rzlli

  Rzlli 1st gear

  Löytyskö Jyväskylän lähettyviltä innokasta venttiilivarren kumien vaihtajaa? :rotfl: Pössyttää ihan sikana ja nyt kun tuluppia vaihtamassa oli sen näköset jotta ei tekis ees uusia sinne tyrkkiä :rotfl:
  [​IMG]
  :poff:
   
 17. raggar

  raggar 3rd gear

  Eiköhän tuo pelaa niinku ennenkin.
   
 18. raggar

  raggar 3rd gear

  Tilasin muuten rockautosta ovien tiivisteet, etuovissa ollu nyt muutaman viikon. Alkuunsa oli hankala laittaa ovet kiinni, mutta nyt on tivisteet asettunu sen verran että menee jo kohtuu pienellä paiskomisella.

  Tilasin samalla weather stripit, niitä ei tullu mutta toiset oven tiivisteet kyllä. Eli mulla on gm-farkun etu- ja takaovien tiivisteet ylimääräsenä jos jollain tarvetta on.
   
 19. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  hyvät nuo on, laita takasin vaan :poff:
   
 20. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  mitäs huudat etuovien tiivisteistä?
   

Kerro tästä muillekin!