Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. hevimies

    hevimies Gearhead

    mä laatikoin sen loppuunsa asti kokomatkalta ja ainepaksuus oli jotakin 2,5mm luokkaa
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    niiden tukivarsien kuuluu joustaa, nyt kannattaa sit luuppailla kiinnityspisteitä ettei ala ratkeilemaan runkosta paloja :poff:
     
  3. DD6

    DD6 Gearhead

    Vänkärin puolen pakosarjan tietämiltä kuuluu aavistus pulssimaista suhinaa, ilmeisesti jokin liitos vuotaa ja sekoittanee lambdaa.

    Pakoputken päässa virtaus ei ole tasaista, vaan selvästi pulssimaista. Jääköhän tuossa selvästi joku pytty pimeäksi? Rikkaalla tuo tuntuu käyvän.
     
  4. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    pulssimainen käynti ja tupsahtelu putkesta hävis ainakin mulla kun korjas ne 5 paskaa pakoventtiiliä (ja muutkin venat siinä samalla)
     
  5. DD6

    DD6 Gearhead

    Hummm... no joo, tuleepa taas askartelun makua tähän talviautoiluun.

    Ohivuotomittaus/puristuspainemittaus lienee ainoa tapa selvittää tuo kantta irrottamatta. Antaako tulppien väri mitään indikaatiota
     
  6. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    Jo on kun oon ostamassa jakajaa tietokone ohjauksella olevaan autoon niin alipaine hei:tä tyrkytetään. Väitettiin että anna se kello vaikka kaverille,kyllä se käy. Arvatkaa käykö. Perkele tekis tuon ropeltamisen jäläkeen heittää kaikki nuo saaste ym vermeet menemään mutta taitaa nuo kaasarit olla hinnoissaan.
     
  7. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Härskin olonen putki sulla :lol:
     
  9. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    3 tuumasta+suurehko vaimentaja.. On noi äänet aika miellyttävät, eikä matka ajossakaan ole todellakaan mikään häiritsevä.
     
  10. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    onkohan mulla oikean puolen jousi tai iskari mennyttä. autoahan on edestä laskettu tonttiin ja ilmeisesti vähän taakakin.
    oli tuo uus buick ns.koelaulukäytössä lauantaina, 6 henkilöä istuimilla ja kaks isoa äijää takaloosterissa, vauhdissa jos tiellä pieni pomppu tms. niin nappas aina renkaaseen pyöränkaaren terävä reuna kiinni ja söi renkaan kyljen mukavan näköseksi.
    vasemmalla puolella ei mitään jälkiä :poff:
     
  11. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ^vai takatukivarsien puslat kaikki hajalla ja akseli sivussa?
     
  12. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    tarkemmin kun muistelee, niin oli siinä ennen tuota reissua jo vähän jotain jälkiä renkaassa.
    on saanu olla kyllä sitten vajaan vuoden aikana todella kovassa käytössä ennen mua, talven ja keväänkin auto seissyt tallissa. siis puhtain paperein viimeksi läpi.:odroll:
    noh, vois sitä leimalla kohtapuoliin käydä näyttämässä niin eiköhän sitten selviä mikä siellä on.
     
  13. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    eiköhän pyöränsuuntauksia tekevä firma kerro mikä mättää? ei ole kertaakaan kyllä moinen osunu kohdille, tuli vaan jostain mieleen :odroll:
     
  14. DD6

    DD6 Gearhead

    Service Manual 1988 Electra/LeSabre Estate Wagon lähti tilaukseen. Opus $9.90, postit $49.00 :odroll:
    Eiköhän tuo hauku hintansa jossain vaiheessa.

    Jännästi korjautui itsestään keskuslukitusta, penkkien moottoreita ja takalasin laskua oven lukosta vaivannut sähkövika, mutta tuo 99% todennäköinen venttiilivika vetää tämän yhtälön vähän miinuksen puolelle.
    Osat ovat tiettävästi olemassa, ainakin tiedossa, joten eiköhän tuo vielä iloksi muutu.
    Ensi maanantaina on aika ilmastointihuoltoon, katsotaan mitä siellä vuotaa. Systeemi on ainakin tyhjä, kun kompura ei lyö tulille.

    Kulutus sekalaisessa ajossa nyt 15/100km 95E10:llä.

    Uudet oventiivisteet olivat kyllä kymppiostos. Vesi katosi lattioilta ja meteli hiljeni. 8)
     
  15. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Jospa sitä rupeis lähipäivinä sovitteleen tota 6.2 tonne oman farmin pelllin alle. Ollut myynnissä eikä kelpaa kellekkään. kopalleen viä niin hyvä että purkaan en ala joten laitetaan ittelle ajoon.
     
  16. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Ostin jonkun aikaa sitten -81 odsmobile custom cruiserin. Muuten olis kokonainen auto, mutta armottoman mätä. Kattokin on tippalistojen yläpuolelta monin paikoin irti. Pohja on paremmassa kunnossa kuin katto. Ei aivan terve sekään. Piti se tämäkin nähdä.

    Katselin tänään katon pintaa vasten auringon kiloa, kun huomasin kitin kuplineen niin, että ruostekukkarivistöstä muodostui kattoluukun muotoinen jälki.
    Mielenkiinnosta ajattelin kysyä teiltä paremmin tietäviltä. Onko kaikissa farmien katoissa kattoluukulle aukko joka on sitten suljettu tehtaalla niiltä jotka sitä luukkua eivät ole halunneet?

    Täytyy miettiä. Jaksaako tehdä oldsista enää ajoautoa. Visioita riittäis. Aikaa ja intoa ei.
    Täytyy hieman mulkoilla käytettyjen osien markkinoita, mitä saa ja mitä ei. Jos vaikka ostais jostain purkuautosta kokonaisen katon. Katon vaihtamisesta olis näes vähemmän vaivaa kuin vanhan paikkaamisesta.
    Luukuton katto pitäis olla. Tietysti. Pussihousu kun olen.
     
  17. hevimies

    hevimies Gearhead

    ei ainakaan mun autossa ollu mitään valmista rakennetta kun sisäkaton irtiollessa tiirailin. taitaa olla jonkun veikkoväkertäjän oma rakennelma
     
  18. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Eipä oo täälläkään kattoluukun kohtia näkyny.
     
  19. ktech

    ktech 3rd gear

    tehtaalla noita luukkuja ei kait laiteltu mutta olisko sitten dealerit niitä laitelleet..? nimim. olenpa nähnyt sähkötoimisen lasikattoluukun pitkäkatossa eikä tosiaan ollut mikään finlandia :odroll:
     
  20. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    sain torstaina leimattua sen siun vanhan h*** lullan.joutuhan sitä vähän hitsailemaan :rotfl: ,arviolta puoli vuorokautta.
     

Kerro tästä muillekin!